TÜGVA, şehitler için mevlit okuttu

Güncelleme Tarihi:

TÜGVA, şehitler için mevlit okuttu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 15:14

TÜGVA, şehitler için mevlit okuttu

Haberin Devamı

KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - TÜRKİYE Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kahramanmaraş Şubesi, 15 Temmuz şehitleri için mevlit okutup vatandaşlara kavurma dağıttı.



15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan mevlitin ardından vatandaşlar ve nöbet tutan polisler birlikte dua etti. Daha sonra vatandaşlara kavurma ikram edildi. TÜGAV Şube Başkanı Ahmet Asım Demirdöğen, 15 Temmuz hain darbe girişimin üzerinden 6 ay geçtiğini ancak 15 Temmuz'un hatırasını ve bıraktığı mesajı unutmadıklarını belirterek şunları söyledi.



"15 temmuz'da yapmış olduğumuz nöbet esnasında vermiş olduğumuz kavurma etkinliğini 15 Ocak'ta gece yarısında bir kere daha tekrar ettik 15 temmuz unutmamak unutturmak için 15 temmuza dair bir hatıramız varsa bu hatıramızı unutturmamak ve biz nöbet tutmaya hazırız. Allah muhafaza ülkemizde herhangi bir dışarıdan ya da içeriden bir müdahale olursa ülkemize gasp etmeye çalışırsılarsa bizler de nöbet tutmaya ve mücadeleye hazırız. Hazırladığımız pankartta ise Malcolm X'in yazısına yer verdik. Malcolm X diyor ki 'Bütün uyuyanları uyandırmaya bir tek uyanık yeter.' Biz uyanık olmaya çalışıyoruz uyumayacağız, bu millet uyumayacak ve bu milletin Allahın izini ile bölünmeyeceğini bu milletin kıyamette kadar, İslam sancağı altında yaşayacağına hep birlikte göstereceğiz bu etkinliklerimizi her ayın 15'inde geleneksel halle getireceğiz dedi.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!