TÜGVA Kırşehir şubesi açıldı

Güncelleme Tarihi:

TÜGVA Kırşehir şubesi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 17:39

TÜGVA Kırşehir şubesi açıldı

Haberin Devamı

Salih GÜNER, KIRŞEHİR (DHA) - TÜRKİYE Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırşehir Şubesi, Ak Partililer ve valinin de katıldığı törenle açıldı.
TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet'in yaptığı açılışa, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, Ak Parti Kırşehir milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl başkanı Mustafa Kendirli, TÜGVA Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet, TÜGVA Kırşehir İl Temsilcisi Emrah Aydemir ve davetliler katıldı.
Açılışta konuşan İsmail Emanet, "Yakın zamanda yaşadığımız 15 Temmuz darbe girişimi 28 Şubatlar,12 Eylüller, 27 Mayıslar bu ülkenin öz değerlerine ayaklar altına alınmaya çalışılmasının birer örneğidir. İşte bu süreçleri yaşamış bireyler olarak Türkiye Gençlik Vakfımıza neden ihtiyacımız olduğuna çok daha iyi inanıyoruz. Çünkü bizler kendi evlatlarımızı kendimiz yetiştirmeliyiz. Özgüveni yüksek milli manevi duygulara sahip kendi alanında uzman donanımlı gençler yetiştirmek zorundayız" dedi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de "Kırşehir genç nüfusu son derece fazla olan bir şehir. Geleceğimizin doğru yetiştirilmesi milli ve manevi duygularla yoğrulması dünyayı takip eden Türkiye’yi iyi analiz eden, Türkiye’nin karşılaştığı sorunları doğru tavır koyabilen bir gençlik yetiştirmek hepimizin en önemli görevidir" diye konuştu.
Törene katılanlar kurdele keserek TÜGVA Kırşehir Temsilciliği'nin açılışını yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!