Tügva’dan “Ziyafet Sofrası” Tiyatro Gösterisi

Güncelleme Tarihi:

Tügva’dan “Ziyafet Sofrası” Tiyatro Gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 21:04

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI (TÜGVA) ESKİŞEHİR ŞUBESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ZİYAFET SOFRASI” İSİMLİ TİYATRO GÖSTERİSİ ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ (ESOGÜ)’NDE SAHNELENDİ.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir Şubesi tarafından düzenlenen “Ziyafet Sofrası” isimli tiyatro gösterisi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ)’nde sahnelendi.
ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen gösteriye Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, TÜGVA Eskişehir yetkilileri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Yönetmenliğini Osman Doğan’ın yaptığı tiyatro gösterisi, Osman Nuri Topbaş’ın “Hüdai’nin Ziyafet Sofrası” isimli eserinden tiyatroya uyarlanırken, Eskişehirli sanatseverleri güldürürken düşündürdü. Ahmet Kemal ve Mehmet Kemal karakterlerinin karınlarını doyurmak için geldikleri dergahta yaşadıklarını konu alan oyun, manevi bir yaşamla tanışan ikilinin yeni tanıştıkları bu yaşamı algılamaya çalışmalarını komik bir dille anlattı. Osman Doğan’ın yönetiminde sahneye taşınan gösteride, oyuncular da rolleriyle beğeni topladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!