TÜGVA Ardeşen İlçe temsilciliği açıldı

Güncelleme Tarihi:

TÜGVA Ardeşen İlçe temsilciliği açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2018 12:45

TÜGVA Ardeşen İlçe temsilciliği açıldı

Haberin Devamı

ARDEŞEN (Rize),(DHA) – RİZE’nin Ardeşen ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) 8’inci ilçe temsilciliği binası düzenlenen törenle açıldı.

 

TÜGVA Ardeşen İlçe Temsilciği açılışı için ilçe Belediye Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Törene AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, TÜGVA Rize İl Temsilcisi Muhammet Yıldız, Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül, AK Parti Rize Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan TÜGVA Ardeşen İlçe Temsilcisi Rıfat Şamlıoğlu katkı sunanlara teşekkür ederek “Geçmişinden, kültüründen, medeniyetinden bihaber olan nesil ne kendi geleceğini tayin edebilir ne de ülkemizin geleceğine katkıda bulunabilir. Bizler bu yolda emin adımlarla ilerleyen gençler olacağız, Olacağız ki, vatanımız var olsun, bayrağımız göklerden inmesin, devletimiz sağlam olsun ve milletimiz yaşasın” dedi.

‘BU GENÇLERE BU DÜNYAYI TESLİM EDECEĞİZ’

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal da gençlik teşkilatlarının faydasına inanan biri olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“Siyasete gökten zembille inen birisi olmayan, tabandan çekirdekten yetişerek başta Milli Gençlik Vakfı olmak üzere farklı farklı cemiyetlerde, vakıflarda ve derneklerde pişmiş biri olarak bu kuruluşların ne anlama geldiğini çok iyi bilen birisiyim. Gençlerimizi bu anlamda madden ve manen desteklemek birinci önceliğimiz ve görevimizdir. Bizden sonra gelecek olanlar bugünün gençleridir. Biz bu gençlere bu dünyayı teslim edeceğiz. Bu dünyada söz sahibi olacak olanlar siz gençlersiniz. Sizler de nasıl bir dünya bırakırsanız sizden sonrakilere de öyle bir dünya teslim edeceksiniz. Ne kadar çok kendinizi iyi yetiştirirseniz, modern bilimin gerekleriyle kendinizi iyi donatırsanız o kadar daha etrafınıza aydınlık saçarsınız. Dolayısıyla biz TÜGVA gençliğinin aklını başkasının emrine sunmayan, kim ne derse desin bilmiş olduğu doğru istikamete gitmekten çekinmeyen, iradeli, muktedir, ayakta durabilen omurgalı gençler olmasını istiyoruz”

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek TÜGVA Ardeşen İlçe Temsilcilik binasının açılışı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!