Tügiad Ankara Üyelerinin 6. Tbn Kokteyli Gerçekleşti

Güncelleme Tarihi:

Tügiad Ankara Üyelerinin 6. Tbn Kokteyli Gerçekleşti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:31

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi tarafından 6.’sı düzenlenen TÜGİAD Business Network (TBN) kokteyli, üyeler arasındaki işbirliğini arttırmaya devam ediyor.
Ankara’daki iş adamlarını bir araya getirerek, iş dünyasındaki işbirliklerini canlandırmak amacıyla TÜGİAD Ticaret Komisyonu tarafından düzenlenen kokteyl, birçok iş bağlantısı ve ortaklığa zemin hazırladı.
Wyndham Otel’de gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasında TÜGİAD Ankara Başkanı Türker Naslı birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, ‘’Selim Akın başkanlığındaki ticaret komisyonumuzun düzenlediği ve belli aralıklarla tekrarladığımız TBN etkinlikleri sayesinde üyelerimiz birbirini tanıma fırsatı buluyor ve kartvizit alışverişi yapabiliyor. Hedeflediğimiz gibi üyeler arasındaki ticari ve profesyonel akış hızlanıyor” dedi.
Katılımın yüksek olduğu kokteylde, TÜGİAD Ankara Genel Sekreteri Murat Özcan etkinliğe dışarıdan yoğun katılımın olmasını amaçladıklarını ve bunda da başarılı olduklarını söyledi. Özcan katılımcılara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!