Tuğçe Melis Demir kimdir, nerelidir? Survivor Tuğçe kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Tuğçe Melis Demir kimdir, nerelidir Survivor Tuğçe kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 21:07

Survivor Tuğçe Melis Demir, yarışmadaki istatistiki çıkışını sürdürebilmek için mücadelesine devam ediyor. Gönüllüler takımının favori isimleri arasında yer alan Survivor Tuğçe Melis Demir, takım arkadaşları ile uyumu ve yarışlardaki başarısı ile ilgiyi üzerine topluyor. Peki, Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? İşte, yarışmacı hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Tuğçe Melis Demir, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor 2017'de ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performansla dikkat çeken Tuğçe Melis Demir'in gerçekte nasıl bir hayat yaşadığı da merak edilenler arasında. Peki güzelliğiyle dikkat çeken Tuğçe Melis Demir kimdir? Kaç yaşındadır?

TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

11 Şubat 1994 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Tuğçe Melis Demir, öğreninimini İzmir'de sürdürmüştür. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi'nde lisans eğitimini gerçekleştiren Demir, eğitim hayatında devam ederken, bir taraftan da sportif faaliyetlerine ağırlık kazandırmıştır. Buz Hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olan Tuğçe Melis Demir, ODTÜ Buz Hokeyi Takımı ve milli takım oyuncusudur.

Haberin Devamı

1,69 boya ve 62 kiloya sahip olan Demir, Survivor Gönüllüler Takımı'nda ter döküyor...

Yarışmanın İnternet sayfasında seyirciler tarafından yorumlanan Tuğçe Melis Demir hakkında, "Gönüllülerin favorisi olarak görüyorum", "Çok güzel, çok yetenekli" yorumları yer almaktadır.

BAKMADAN GEÇME!