Tuğçe Kazaz: Hıristiyan olmaya karar verdim

Güncelleme Tarihi:

Tuğçe Kazaz: Hıristiyan  olmaya karar verdim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2005 09:49

Yunanlı Yorgos Seitaridis ile yarın kilisede evlenecek olan manken Tuğçe Kazaz, ‘Yorgos’u tanıyıncaya kadar Müslüman’dım. Onu tanıdıktan sonra Ortodoks olmaya karar verdim’ dedi.

Oynadığı ilk sinema filmi Türk-Yunan ortak yapımı ‘Radyo Tantana’da birlikte rol aldığı Yunanlı Yorgos Seitaridis ile yarın kilisede evlenecek olan manken Tuğçe Kazaz, ‘Yorgos’u tanıyıncaya kadar Müslüman’dım. Onu tanıdıktan sonra Ortodoks olmaya karar verdim’ dedi.

MANKEN Tuğçe Kazaz, iki ay önce ‘Radyo Tantana’ filminin çekimlerinde aynı seti paylaştığı Yunan oyuncu Yorgos Seitaridis için din değiştireceğini söyledi. Kazaz, Yunanistan’da yayımlanan Down-Town dergisine verdiği demeçte, Yorgos Seitaridis’i görür görmez aşık olduğunu ve içinden ‘Bu adamla mutlaka evlenmeliyim’ dediğini belirtti.

BANA TUĞÇE SEİTARİDİS DEYİN

Ailesinin Ortodoks olmaya karar vermesine ne tepki gösterdiği sorusuna, ‘Bu konuda konuşmak istemiyorum. Bu konu benimle Allah arasında. Ailem anlayışla karşıladı’ yanıtını veren Kazaz, ‘Yorgos benim ilk gerçek aşkım. Sürekli yanında olmak istiyordum. Benim için din yoktu, çalışmak yoktu, vatan yoktu. Tek vatanım tek dinim Yorgos’tu’ diye konuştu. ‘Radyo Tantana’ filminin çekimlerinde Yorgos’un rol icabı öpüşmesine bile çok sinirlendiğini söyleyen Kazaz, ‘Bana artık Tuğçe Seitaridis diye hitap edilmesini istiyorum. Bundan da gurur duyuyorum. Yorgos benim kaderim. Kariyerim beni hiç ilgilendirmiyor. Bütün işlerimi iptal ettim. İleride belki Yunanistan’da mankenlik yaparım. Kalbimin sesini dinleyerek ilerliyorum’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!