Tuğba Dural Rıdvan Dilmen ile evleniyor mu? Tuğba Dural kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Dural Rıdvan Dilmen ile evleniyor mu Tuğba Dural kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 15:23

Magazin basınında gündeme bomba gibi düşen bir iddia damgasını vurdu. Tuğba Dural ve Rıdvan Dilmen'in evlenmek üzere olduğu dedikodusu kulislerde dolaşırken, bazı haberlerde Tuğba Dural ve Rıdvan Dilmen'in evlilik kararı aldığı dedikodusu hızla yayıldı. Peki Tuğba Dural kimdir?

Haberin Devamı

NTV spor sunucusu ve eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen’in yine aynı kanalda sunuculuk yapan Tuğba Dural ile evleneceği medya camiasında büyük yankı uyandırdı. Peki, güzel sunucu Tuğba Dural kimdir? Futbolculuk kariyerinden sonra şimdilerde NTV Spor’da yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen’in, aynı kanalda spikerlik yapan Tuğba Dural ile evlilik kararı aldığı iddia edildi.

Sarıyer’de futbol oynadığı dönemdeki ilk evliliğinden 1 oğlu olan Rıdvan Dilmen’in 1999 yılında evlendiği Ayşe hanımdan da bir kızı bulunuyor. Dilmen geçtiğimiz Aralık ayında ikinci evliliğini noktalamıştı. Tuğba Dural ise 2011’de ilk evliliğini yapmış ve bu birlikteliği 2012 yılında sonlandırmıştı.

TUĞBA DURAL KİMDİR?

Tuğba Dural, 9 Haziran 1981 yılında Zonguldak’ta doğdu. 1.64 boyundaki Dural TED Koleji’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dökümantasyon Enformasyon Bölümü’nü bitirmiştir. 2004 Eylül – 2005 Mayıs döneminde Serap Ezgü’den özel sunuculuk ve spikerlik eğitimi almıştır.

Haberin Devamı

Tuğba Dural, Eylül 2004 yılında CNN Türk Spor Servisi’nde görev yaptı. Şubat 2004 – Ağustos 2004 döneminde CNN TÜRK haber merkezinde “Şirin Payzın’la Yeni Gün Hafta Sonu” programında çalışmıştır ve bu dönemde Radyo Foreks’te ekonomi bültenlerini sunmuştur.

Futbol Ekstra programının yapım ekibinde olan Tuğba Dural spor haberlerini ve futboliga programını sunuyordu. Şu an ise Ocak 2010′dan beri Ntv Spor servisinde görev almaktadır. Tuğba Dural son olarak Rıdvan Dilmen ile birlikte Not Defteri programını sunmuştur.

BAKMADAN GEÇME!