Tüfenkci'den, Başkan Polat'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Tüfenkciden, Başkan Polata ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 14:05

Tüfenkci'den, Başkan Polat'a ziyaret

Haberin Devamı

MALATYA,  (DHA)- Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. 
Tüfenkçi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Polat, "Malatya'ya hizmet etme noktasında Malatya'nın bütün dinamikleriyle birlikte yürüyeceğiz. Sayın Milletvekillerimiz Ankara'da Malatya ile ilgili projeleri takip ederken bizlerde sahada fiili olarak projelerin takipçisi olacağız. Sayın Milletvekilimizin Bakanlığı dönemindeki tecrübelerinden istifade edeceğiz" dedi.
Başkan Polat'ın Malatya için çok büyük gayret ve emek sarf ettiğini belirten Tüfenkçi, "Biz birlikte Malatya'yız, Malatya içen hep birlikte yürüyeceğiz. Malatya'nın daha yaşanabilir bir kent olması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Günümüzde iller Ekonomiden, Sağlığa, Eğitimden Turizme her konuda daha fazla yatırımı almak için birbiriyle rekabet halindeler. Bizlerde Malatya’mızın daha fazla yatırım alması, daha fazla gelişmesi için hep birlikte çalışacağız" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!