Tufan: Zor günleri birlikte geçeceğiz

Güncelleme Tarihi:

Tufan: Zor günleri birlikte geçeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 10:30

Tufan: Zor günleri birlikte geçeceğiz

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-Payasspor Kulüp Başkanı Osman Tufan, sporcuları antrenmanda ziyaret ederek ,"Teknik heyete ve sizlere güveniyoruz. Zor günleri birlikte geçeceğiz"dedi.
Hafta sonu kendi evinde Cizrespor ile karşılaşacak olan Payassspor maç hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Osman Tufan ve yönetim kurulu üyeleri antrenmanı yerinde izleyerek sporcularla bir araya geldi. Tufan Teknik Direktör Murat Bölükbaşı ve sporcularına yönetim olarak güvendiklerini söyledi. Cizre maçını alarak yollarına devam etmek istediklerinin altını çizen Tufan, "Bizler yönetim kurulu olarak tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Yönetim olarak bir takım önlemler de aldık. Biz hiç bir futbolcumuz ile yollarımızı ayırmak istemiyoruz. Helalleşmek isteyen var ise helalleşmeye hazırız. Sizlere verdiğimiz ücretler alnınızın akı gibi helal olsun. Artık geçmişi unutup geleceğin hesaplarını yapmamız gerekir. Bundan sonra daha da fazla çalışıp, takımımızı önce düzlüğe ardından da puan cetvelinin yukarısına doğra çıkartmanızı beklemekteyiz. Bizler inançlarımızı yitirmedik, sizlerde yitirmeyiniz" dedi.
TAKVİYE YAPACAĞIZ
Tufan, devre arasında futbolcu takviyesi yapacaklarını da sözlerine ekleyerek, "Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda, transfer komitesi ve teknik heyetimizin vereceği raporlar doğrultusunda devre arasında 5-6 futbolcuyu renklerimize bağlamayı arzuluyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı başlattık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!