Tudor'dan flaş karar! 5 isim oynamayacak...

Güncelleme Tarihi:

Tudordan flaş karar 5 isim oynamayacak...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 15:02

Galatasaray'ın yıldızları Wesley Sneijder,Eren Derdiyok, Hakan Balta, Bruma ve Carole Çaykur Rizespor'a karşı forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Galatasaray'da sakatlıkları devam eden ve bu hafta oynayıp oynamayacakları merak edilen Wesley Sneijder ve Eren Derdiyok Çaykur Rizespor maçı kadrosuna dahil edilmedi. Sarı kırmızılı takımın çiçeği burnunda teknik direktörü Igor Tudor haftaya oynanacak Beşiktaş derbisini düşünerek sakatlıklarını henüz tam olarak atlatamayan iki yıldızını Rize deplasmanında riske etmeyecek.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Medipol Başakşehir'le oynanan maçta sakatlanan ve o günden bu yana takımdan ayrı olarak tedavi gören Wesley Sneijder de geçtiğimiz hafta kas ağrıları yaşamasına rağmen Kayserispor maçının kadrosunda yer alan Eren Derdiyok da Rize deplasmanında yer alamayacak.

Sarı kırmızılılarda bu iki ismin yanı sıra Tudor'dan 2 flaş karar daha geldi... Hırvat teknik adam Galatasaray'ın Portekizli yıldız oyuncusu Bruma'yı ve Hakan Balta'yı sakatlıkları bulunmamasına rağmen Çaykur Rizespor maç kadrosuna almadı. Rize deplasmanında ayrıca Carole de forma şansı bulamayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!