TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Güncelleme Tarihi:

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 13:37

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Haberin Devamı

Cafer ELMAS-BİLECİK,(DHA)



BİLECİK 
Milli Eğitim Bakanlığı ve Tübitak arasında imzalanan Eğitimde İşbirliği Protokolü kapsamında Bilecik’in Bozüyük ilçesi Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu’nda Tübitak 4006 Bilim Fuarı açıldı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı. Açılıştan sonra fuarı gezen protokol üyeleri öğrencilerin kendi yaratıcılıklarını kullanarak oluşturdukları, sensörlü oyuncak araba, yenilenebilir enerji ile birbirinden farklı ve güzel projeyi incelediler.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı bütün projeleri ayrıntılı olarak inceleyerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgiler aldı. Fuarın dikkat çeken bir diğer yanı ise kurulan bir stantta öğrencilerin Osmanlının unutulan zaferi Kutu-l Amare Zaferi’ni anlatmaları oldu. Burada kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “geleceğimize umut dolu bakıyorum. Bu projeleri ve çocuklarımızın dünya için yapmak istediklerini gördükçe gerçekten çok mutlu oluyorum. Emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!