Tuba'yı bıçakla yaralayan eski sevgiliye 14 yıl hapis cezası

Güncelleme Tarihi:

Tubayı bıçakla yaralayan eski sevgiliye 14 yıl hapis cezası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2016 16:18

Tuba'yı bıçakla yaralayan eski sevgiliye 14 yıl hapis cezası

Haberin Devamı

Kemal ATLAN- Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR,(DHA) - ESKİŞEHİR'de, sinema ve dizi film sanatçısı Şeyma Korkmaz'ın ablası olan desinatör 36 yaşındaki Tuba Korkmaz'ı kendisinden ayrıldığı için sokak ortasında bıçakla ağır yaralayan 33 yaşındaki seramik mühendisi Fatih Sağır 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığa iyi hal ve tahrik indirimi uygulamadı.
Vişnelik Mahallesi Park Sokak'ta geçen 17 Haziran'da meydana gelen olayda, bir fabrikada seramik mühendisi olarak çalışan Fatih Sağır, bir süre ilişki yaşadıktan sonra kendisini terk eden aynı işyerinde desinatör olarak çalışan Tuba Korkmaz'ı bıçakla çeşitli yerlerinden yaralayıp kaçtı. Ağır yaralanan Tuba Korkmaz, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılırken, Fatih Sağır da park ettiği otomobilin içerisinde kendini bıçakla yaralayarak intihara kalkıştı. Sağır, götürüldüğü Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından tutuklandı.
2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Tasarlayarak canavarca hisle adam öldürmeye tam teşebbüs' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle dava açılan ve geçen duruşmada savcının mütaalasında 20 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istediği tutuklu sanık Fatih Sağır, bugün yapılan 3'üncü duruşmada mahkeme heyeti karşısına çıktı.
Çok sayıda kadın kuruluşu temsilcileri ve üyeleri de duruşma öncesi Eskişehir Adalet Sarayı önünde toplanarak Tuba Korkmaz'a destek verdi.
2'nci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti sanık Fatih Sağır'a önce ömür boyu hapis cezası verdi, ardından olayın teşebbüs aşamasında kalması nedeniyle sanığı 14 yıl hapis cezasına çarptırdı. Heyet, sanık için iyi hal ve tahrik indirimi uygulamadı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!