TTSO, Emniyet Müdürü Arıkan’ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

TTSO, Emniyet Müdürü Arıkan’ı ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2016 17:55

TTSO, Emniyet Müdürü Arıkan’ı ziyaret etti

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevine bir süre önce atanan Ahmet Hakan Arıkan’ı ziyaret eden heyette, TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, meclis başkan yardımcıları Halil İbrahim Nalbant ve Adnan Sağlam, yönetim kurulu başkan yardımcıları Coşkun Kahraman ve Erkut Çelebi, yönetim kurulu üyeleri İsmail Gençcelep, Emanullah Tüfekçioğlu, Özcan İlarslan, Şaban Bülbül, Tolga Avcı ve Nevzat Özer ile Genel Sekreter Hakan Gürhan ve meclis üyesi İsmet Mısır yer aldı.

Eren ve Hacısalihoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’a yeni görevinde başarılar dilerken, her türlü yardıma ve desteğe hazır olduklarının mesajını verdi. Arıkan ise, Trabzon’da ekibiyle birlikte güzel işler yapmayı amaçladığını belirterek bu konuda şehrin tüm dinamiklerinin desteğinin önemli olduğunun altını çizdi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!