TTSBL'de Şanlıurfa, Aydın'ı mağlup etti

Güncelleme Tarihi:

TTSBLde Şanlıurfa, Aydını mağlup etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2012 17:33

Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nde, Şanlıurfa Bedensel Engelliler takımı, Aydın Bedensel Engelliler Takımını 79–78 yendi.

Siverek Spor Salonu'nda yapılan maça konuk ekip üstün başladı. İlk periyotu 16-18 önde kapatan Aydın Bedensel Engelliler takımı, Şanlıurfa Bedensel Engelliler'in üst üste bulduğu sayılara engel olamadı. Aradaki farkı kapatan ev sahibi ekip, ikinci periyotunu 35-29 üstün tamamladığı karşılaşmanın ilk yarısını 41-31 önde bitirdi.

İkinci yarıda da ataklarını sürdüren Şanlıurfa Bedensel Engelliler takımı, üçüncü periyotu 59-50 üstün tamamladı. Son periyotta rakip takımın oyuncuları etkili oyunuyla aradaki farkı kapattı ve bu periyot 69-69 berabere sonuçlandı.

Uzatmalarda saha ve seyirci avantajını da kullanan Şanlıurfa Bedensel Engelliler, karşılaşmadan 79-78 galip ayrıldı. Şanlıurfa Bedensel Engelliler Kulüp Başkanı Serdar Yıldırım, maçın ardından yaptığı açıklamada, iki takım açısından da seyir kalitesi yüksek bir maç olduğunu söyledi.

Puana ihtiyacı olan iki takımın oyuncularının bütün hünerlerini sahaya yansıttığını aktaran Yıldırım, “Uzatmalarda daha istekli bir oyun sergileyip galip geldik” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!