TTO yeni birim kurdu

Güncelleme Tarihi:

TTO yeni birim kurdu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 09:56

TTO yeni birim kurdu

Haberin Devamı

TORBALI Ticaret Odası (TTO) yeni açtığı Dış Ticaret ve Kurumsal İletişim Birimi ile üyelerine danışmanlık yapacak. İşletmelerin kurumsallaşması ve ihracatını artırması için fabrikalarda eğitimler verilecek. TTO Başkanı Olgun “Üyelerimizi kurumsallaştırıp ihracattaki payını artırmayı hedefliyoruz dedi.

TTO, Torbalılı firmaların ihracat rakamlarının artması ve kurumsallaşmasına katkı koymak amacıyla bünyesinde Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Birimi'ni kurdu. Dış Ticaret ve Kurumsal İletişim Uzmanı Ali Osman Keskin'in görevlendirildiği bu birim, ilk faaliyetini de önceki gün oda üyelerine verilen beden dili eğitimi ile gerçekleştirdi. Torbalı iş dünyasının ekonomiye daha fazla katkıda bulunması adına her türlü adımı attıklarını kaydeden TTO Başkanı Abdulvahap Olgun "Odamız bünyesinde kurduğumuz bu birim ile sadece ihracat değil, ithalat, üretim ve kurumsallaşma alanlarında da ücretsiz destek sunacağız. Odamıza başvuran üyelerimize danışmanlık hizmeti verip fabrikalarda eğitimler vereceğiz" dedi.

YENİLİKLERE UYUM

İzmir ekonomisinin lokomotifi konumunda olan Torbalı, her yıl ödediği milyarlarca liralık vergi, gerçekleştirdiği milyonlarca dolarlık ihracat ile dikkat çekiyor. Tarım ve sanayisi ile dünyanın dört bir yanına ulaşmayı başaran Torbalı, iş dünyasının en hareketli olduğu bölgelerin başında geliyor. İrili ufaklı 800'e yakın işletmeye ev sahipliği yapan Torbalı'da, dünya devleri de faaliyet gösteriyor. Üretimi ve istihdamı arttırmak, ekonomiye daha fazla katkıda bulunmak arzusunda olan Torbalı Ticaret Odası, gerçekleştirdiği faaliyetlerle üyelerinin sorunlarına çözüm getiriyor. İlçedeki firmaların sorunlarını çözmek için inisiyatif alan, bir yandan global dünyaya ayak uydurması için çalışmalar üreten Ticaret Odası, atılımlarını sürdürüyor. Kendi bünyesinde de önemli gelişmelere imza atan kurum, 2017'nin sonunda çok ciddi bir adımla Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Birimi'ni kurdu. Üyeler ayrıca bu birim tarafından oda bünyesinde verilecek olan ücretsiz eğitimlere de direkt olarak katılabilecek. Dış İlişkiler ve Kurumsal İletişim Birimi bünyesinde ayrıca ithalat, ihracat, işe alım, performans değerlendirme, motivasyon gibi birçok konuda işyerlerinde ücretsiz olarak eğitim ve destek verilecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!