TSYD'den Borsa'ya ziyaret

Güncelleme Tarihi:

TSYDden Borsaya ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2018 11:02

TSYD'den Borsa'ya ziyaret

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şube yönetimi, Antalya Ticaret Borsası'nı (ATB) ziyaret etti.

TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek ve yönetim kurulu üyelerini ATB Başkanı Ali Çandır, ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan ile ATB Yönetim Kurulu Üyesi Halil Bülbül ağırladı. ATB Başkanı Ali Çandır, TSYD Antalya Şubesi'nin yeni yönetimine görevinde başarılar diledi. Antalya'nın sporda iyi noktalara gelebileceğini kaydeden Çandır, Zeytinpark'ta planladıkları 'Hoşgörü İçin Sokak Futbolu Turnuvası'nı anlattı. Hoşgörü İçin Sokak Futbolu Turnuvası'nın Türkiye'de ilk kez Antalya'da yapılacağını kaydeden Çandır, bunun yurt geneline yayılacak bir organizasyon olabileceğini belirtti.
HOŞGÖRÜ İÇİN SOKAK FUTBOLU TURNUVASINA DESTEK
Antalya'nın sporun merkezi olabileceğini belirten TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, bu konuda kurumlarla çalışmak istediklerini söyledi. Antalya Ticaret Borsası'nın yürüttüğü projelerle kent için fark yaratan bir kurum olduğunu vurgulayan Çiçek, Hoşgörü İçin Sokak Futbolu Turnuvası'na TSYD olarak destek olmak istediklerini bildirdi. Şifa Çiçek, yeni yönetimin projelerini de ATB üyeleriyle paylaştı. Şifa Çiçek, ziyaretin anısına Çandır'a seramik tabak hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!