TSYD Antalya Şubesi'nin yeni hizmet binası açıldı

Güncelleme Tarihi:

TSYD Antalya Şubesinin yeni hizmet binası açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 16:16

TSYD Antalya Şubesi'nin yeni hizmet binası açıldı

Haberin Devamı

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi'nin, Antalya Stadı'ndaki yeni hizmet binası törenle açıldı.

TSYD Antalya Şubesi'nin Antalya Stadı'ndaki yeni hizmet binası törenle açıldı. Törene Antalya Valisi Münir Karaloğlu, TSYD Başkanı Oğuz Tongsir, TSYD Antalya Şube Başkanı Emin Demir, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk katıldı. Katılımcılar yeni hizmet binasını gezdikten sonra açılış kurdelesini kesti.
Törende konuşan Vali Karaloğlu, "Burası bir AVM oldu. Önceden boş mekanlardı. Şimdi haftanın 7 günü kullanılan bir mekana dönüştü. O zaman Antalyalı burayı daha çok benimser. Stadın zaten böyle olması arzu ediliyordu. Statlar, sadece haftanın bir günü ya da 15 günde bir açılıp futbol oynanan mekanlar değildir. Hayatın merkezidir. Her türlü sosyal aktivitelerin yapılabildiği mekanlara dönüşüyor. Dünyada da Türkiye'de de yeni statlar böyle. Çok hızlı bir şekilde eksikleri tamamlanıyor. TSYD'nin de gelmesiyle de büyük eksik tamamlanmış. Hayırlı uğurlu olsun."
TSYD Başkanı Tongsir ise spor gazetecilerin mesleklerini en iyi şekilde yapabilmeleri için hizmet verdiklerini anlattı.
Tören, TSYD Antalya Şube Başkanı Emin Demir'in Vali Karaloğlu'na plaket takdim etmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!