Trump’ın ‘estetikten yüzü kanıyordu’ tweet’ine büyük tepki

Güncelleme Tarihi:

Trump’ın ‘estetikten yüzü kanıyordu’ tweet’ine büyük tepki
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 00:33

ABD Başkanı Donald Trump’ın kendi yönetimini eleştiren MSNBC kanalının sunucusu Mika Brzezinski’ye Twitter’dan yazdığı ağır ifadeler kendi Cumhuriyetçi Partisi dahil büyük tepki çekti.

Haberin Devamı

Trump, kadın gazeteciyi hedef aldığı tweetlerinde “Reytingi düşük @Morning_Joe’nun benim hakkımda kötü konuştuğunu duydum (artık izlemeyin). Düşük IQ’lu çatlak Mika, psikopat Joe ile yılbaşında üç gece peş peşe Mar-a Lago’ya (Trump’ın kulübü) gelmişlerdi, benimle vakit geçirmek için. (Mika) Yeni estetik ameliyatı yaptırmış, yüzü feci kanıyordu. Ben hayır dedim” ifadelerini kullandı.

Trump’ın ‘estetikten yüzü kanıyordu’ tweet’ine büyük tepki

‘ULUSAL SÖYLEME KATKI SAĞLAMIYOR’

Temsilciler Meclisi’nin Cumhuriyetçi Partili Başkanı Paul Ryan, “Kesinlikle bunu münasip bir yorum olarak görmüyorum” dedi. Oklahoma’nın Cumhuriyetçi Senatörü James Lankford ise “Başkan’ın tweet’leri siyasi ve ulusal söyleme yardım etmiyor ve ulusal diyaloğumuz için pozitif bir rol modeli sağlamıyor” ifadelerini kullandı. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Huckabee Sanders ise Trump’ın “kendisine her gün saldıran insanlara karşılık verdiğini” söyledi. Sanders, “ABD bir savaşçıyı seçti. Oturup hiçbir şey yapmayacak birini seçmediler” dedi. Demokrat Parti’nin Temsilciler Meclisi’ndeki Azınlık Lideri Nancy Pelosi ise Trump’ın tweetlerinin ‘bariz şekilde cinsiyetçi’ olduğunu kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!