TRT 1 Diriliş izle 4. bölümde Ertuğrul’un planı işe yarayacak mı?

Güncelleme Tarihi:

TRT 1 Diriliş izle 4. bölümde Ertuğrul’un planı işe yarayacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2015 15:37

TRT1'de yeni başlayan ve aksiyon sahneleriyle adından sıkça söz ettiren olan Diriliş Ertuğrul Gazi dizisi Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu anlatıyor. Dizide Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan canlandırırken, Esra Bilgiç de Halime Hatun rolüyle ona eşlik ediyor. Diriliş Ertuğrul bugün 4.bölümüyle ekranlara geliyor. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde neler olacak? 7 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 4. yeni bölüm özetine haberin devamından ulaşabilir ve fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul dizisi 4.bölümü ile bu akşam TRT 1 ekranlarında sizlerle, Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Süleyman Şah, esir düşen oğlu Gündoğdu’yu kurtarmak için Kara Toygar’ın karşısına çıkacak. Diriliş Ertuğrul tüm detaylar ve Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı son bölümü aşağıdaki linkte sizlerle.

Ertuğrul Bey'i Engin Altan Düzyatan canlandırırken, Esra Bilgiç de Halime Hatun rolüyle ona eşlik ediyor. Dizide ayrıca Kaan Taşaner, Didem Balçın, Serdar Gökhan, Hülya Darcan, Levent Öktem, Hakan Vanlı, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Mehmet Çevik, Cavit Çetin Güner, Hande Subaşı ve Osman Soykut gibi güçlü isimler yer alıyor. 30 ana oyuncunun yer alığı projede yan cast ve yardımcı oyuncu olarak 1.000 üzerinde oyuncu yer almakta.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 4.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Süleyman Şah, esir düşen oğlu Gündoğdu’yu kurtarmak için Kara Toygar’ın karşısına çıkar. Kara Toygar Gündoğdu’yla takas etmek istediği esirleri Süleyman Şah’ın yanında görmeyince sinirlenmiştir. Süleyman Şah’ı alır ve takas mekanına doğru yola çıkarlar.

Haberin Devamı

TRT 1 Diriliş izle 4. bölümde Ertuğrul’un planı işe yarayacak mı


Ertuğrul, Numan ve Yiğit Alp’le onları takas mekanında beklemektedir. Ertuğrul’un planı işe yarayacak, ağabeyi Gündoğdu ve obanın misafirleri Numan ve Yiğit Alp’in sağ salim obaya dönmelerini sağlayabilecek midir?

Halime obada hem babası ve kardeşinden hem de Ertuğrul’dan gelecek güzel haberleri beklemektedir. Bu sırada Gündoğdu liderliğindeki kervanın saldırıya uğradığı obada duyulmuş, saldırıda ölen alplerin cenazeleri obaya gelmiştir.

Öte yandan obada göç hazırlıkları başlamıştır. Halep’e gitmek için hazırlıklar yapılırken Süleyman Şah’ın hastalığı obaya ateş gibi düşer. Kurdoğlu, obaya fitne ateşini düşürmek için bu fırsatı da değerlendirmekten geri durmaz.

DirilişErtuğrul” tekrarsız yayınlanacak 4. bölümüyle 7 Ocak Çarşamba akşamı 19.55’te TRT1’de.

BAKMADAN GEÇME!