Trio İmmersio'dan klasik müzik ziyafeti

Güncelleme Tarihi:

Trio İmmersiodan klasik müzik ziyafeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 10:15

Trio İmmersio'dan klasik müzik ziyafeti

Haberin Devamı

Hülya ELTEŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)- BODRUM'da sahne alan 'Trio Immersio', klasik müzik severlere keyifli saatler yaşattı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, Avusturya Kültür Ofisi, Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Belediyesi, Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Bodrum Su Altı Arkeoloji Müzesi işbirliğiyle Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde konser düzenlendi. Avusturya Ticaret Ateşesi Georg Korabaczeck, Avusturya Kültür Ofisi Müdürü Romana Königsbrun, Bodrum Ticaret Odası ikinci başkanı ve aynı zamanda Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı İbrahim Akkaya ve Avusturya Muğla Fahri Konsolosu Neyir San'ın da aralarında bulunduğu birçok kişi konseri izledi.
Kemanda Vira Zhuk, Çelloda Anna Maria Niemiec ve piyanoda Mariam Vardzelashvili'nin yer aldığı Trio Immersio grubu; Haydn, Mozart, Brahms'dan çaldığı müzikler ile konuklara keyifli bir gece yaşattı. Gürcistan, Polonya ve Ukrayna kökenli olan ve kendi ülkelerinin müzikal yansımalarını Viyana Oda Müziği geleneğiyle ustaca harmanlayan bu üç müzisyen, dinleyenleri Viyana'nın çok kültürlü müzik tarihinde bir yolculuğa çıkardı.
Konser başlamadan önce bir konuşma yapan Avusturya Kültür Ofisi Müdürü Romana Königsbrun, herkesi kurumu adına selamladığını söyleyerek, "Bodrum artık bizim ikinci adresimiz oldu. Sanatçılarımız da ben de buraya gelmekten ve sizleri görmekten çok mutlu oluyoruz. Bu konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.
Yaklaşık 2.5 saat süren konserde izleyenler oldukça keyifli saatler geçirdi.

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!