Tribünlerde öfke kontrolune yönelik eğitim

Güncelleme Tarihi:

Tribünlerde öfke kontrolune yönelik eğitim
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 11:41

Tribünlerde öfke kontrolune yönelik eğitim

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- SELÇUK Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (SELÇUKSEM), Atiker Konyaspor Kulübü ve Nalçacılılar Taraftar Grubu'nca düzenlenen “Fair Play Tribünde Başlar” eğitim programı, Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Selçuk Üniversitesi Merkezi Derslik’teki eğitim programına, Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Okka, Konya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Andı, Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Konyaspor Başkan Vekili Fatih Yılmaz, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Konyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan SELÇUKSEM Müdürü Doç. Dr. Birol Gülnar, Nalçacılılar Taraftar Grubu Başkanı İbrahim Apalı, öğretim üyeleri ve taraftarlar katıldı.
Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, “Eski stadımızdaki yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yeni stadımızda olumsuz bir durum yaşamadık, münferit birkaç cezalar oldu. Yeni stadımızla birlikte Nalçacılılar taraftar grubu olarak muazzam bir değişim oldu. Tüm Türkiye ve dünyaya örnek oldular. Bu örnek taraftarlığı her yere yayacağız. Hocalarımız sizlere öfkeyi, şiddeti nasıl önleriz gibi eğitimler verecekler. Türkiye’de bir ilk, hatta dünyada ilk. Bu eğitimle dünya Türkiye’den, Konya’dan bahsedecek ”diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!