TREDAŞ'da slogan yarışmasında dereceye giren çalışanlara  para ödülü

Güncelleme Tarihi:

TREDAŞda slogan yarışmasında dereceye giren çalışanlara  para ödülü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 13:29

TREDAŞ'da slogan yarışmasında dereceye giren çalışanlara  para ödülü

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)-TRAKYA Bölgesi'nde üç ilde, 20 bin kilometrekare alanda, yaklaşık 2 milyon kişiye elektrik dağıtım hizmetini, kaliteli ve sürekli vermek için çalışmalarını sürdüren TREDAŞ, iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekmek amacıyla çalışanlara yönelik slogan yarışması düzenledi.

TREDAŞ hayatın  vazgeçilmez bir gereksinimi olan elektrik enerjisinin emniyetli kullanımı, can ve mal güvenliğinin sağlanması ve çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliğine gereken önemi göstermesi amacıyla Trakya genelindeki tüm çalışanlarına yönelik slogan yarışması düzenledi.Enerji Kontrolünün İş Sağlığı ve Güvenliği açısından öneminin konu alındığı slogan yarışmasına Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’nden toplam 168 kişi katıldı. Tekirdağ’da bulunan jüri tarafından değerlendirilen toplam 328 slogan arasından dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

TREDAŞ Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ödül törenine dereceye giren çalışanlara ödülleri TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili, TREDAŞ İnsan Kaynakları Müdürü Özhan Yüzbaşıoğlu, TREDAŞ Müşteri Teknik Hizmetler Müdürü Serap Duran tarafından verildi. Birinciye, 1.500, ikinciye 1.000 ve üçüncüye de 500 lira ödül verildi. Bununla birlikte 12 kişi de 250 lira mansiyon ödülüne layık görüldü. Dereceye giren sloganlar ve ödülleri şöyle:1'nci  Özge Mecek - “Enerji kontrolü işi uzatmaz, hayatını uzatır” 2'nci Sinan Yıldırımlı “Enerjiyi görmüyorsan, dedektör kullan”, 3'ncü Saim Genç, “Enerji kontrolünü elden bırakma, hayatını karartma” sloganlarıyla ödüllere layık görüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!