Traylor ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Traylor ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2011 11:39

Bir dönem Antalya Kepez Belediyesi’nde de forma giymiş olan eski NBA oyuncusu Robert Traylor’ın evinde ölü bulduğu bildirildi.

Haberin Devamı

2008-2009 sezonunda Türkiye’de Antalya Kepez Belediyesi’nde de oynayan “Tractor” lakaplı oyuncu, Porto Riko’daki evinde ölü bulundu. Formasını giydiği Vaqueros de Bayamon takımının yaptığı açıklamaya göre Robert Traylor’dan üç gündür haber alınamıyordu. Merak eden arkadaşlarının evine gitmesiyle hayatını kaybettiği anlaşılan Traylor’ın ölüm nedeni henüz belirlenemedi.

Topuğundaki sakatlıktan dolayı bir süredir takımda yer almayan oyuncunun 2005 yılında kalbinden bir ameliyat geçirdiği biliniyor.

Porto Riko’daki takımı Vaqueros de Bayamon, Çarşamba günü Indios de Mayaguze’e karşı oynayacağı maçı oyuncusunun vefatı dolayısıyla iptal ettiğini açıkladı.

34 yaşındaki Robert “Tractor” Traylor, 1998 yılında Dallas Mavericks tarafından altıncı sırada draft edilmiş daha sonra da Dirk Nowitzki ve Pat Garrity karşılığında Milwaukee Bucks’a takas edilmişti. NBA’de Bucks, Cavaliers ve Hornets formaları altında 438 maça çıkan Traylor, 4.8 sayı ve 3.7 ribaund ortalamaları ile oynamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!