Tranzonspor Gabric'e kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Tranzonspor Gabrice kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2009 00:00

Teknik direktör Hugo Broos’un ısrarla istediği oyuncunun işini bitirdiklerini ifade eden başkan Sadri Şener, “Genç ve uzun yıllar katkı sağlayacak bir oyuncu ile anlaştık” dedi.

TRABZONSPOR, sonunda muradına erdi... Bordo mavililer, Hırvatistan’ın Hajduk Split ile Drago Gabric’in bonservisi konusunda anlaşmaya vardı.

Ön protokol yapmıştık

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bir süredir ilgilendikleri Hırvat futbolcunun transferini bitirdikleri için mutlu olduklarını söyledi. Teknik direktör Hugo Broos’un Gabric’i ısrarla istediğini ifade eden Şener, “Genç ve uzun yıllar takıma katkı sağlayacak bir isimle anlaştık. Gabric ile bu akşam (dün) takımının UEFA Avrupa Ligi maçı sonrası 4 yıllık sözleşme imzayalayacağız. Zaten kendisi ile daha önceden yaptığımız bir ön protokol bulunuyor” dedi. Hırvat oyuncunun kulübüne 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği ifade edildi.

Gökhan şoku

Öte yandan Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da Gökhan Ünal, antrenmanda sakatlandı. Çift kale maçında sol ayak bileği dönen golcü oyuncu çalışmayı yarım bıraktı. Gökhan’ın Sivasspor maçına yetişmeyeceği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!