Transferde bombalar patlıyor

Güncelleme Tarihi:

Transferde bombalar patlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2015 23:27

Futbolda 2014-15 sezonu ara transfer dönemi bugün başlıyor. Fenerbahçe'de Erkan Zengin, Galatasaray'da Wesley Sneijder, Trabzonspor'da Serdar Taşçı ve Beşiktaş'ta Milosevic'in durumlarının bugün netleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

2014-2015 sezonu ara transfer dönemi bugün başlıyor, aylardır transfer bekleyen taraftarlar heyecanla atılacak imzaları bekliyor. Kulüp yönetimleri ilk hamlelerini yaptı, resmi imzalar için transferin resmen başlaması bekleniyor. Peki son durum ne? Hiç şüphe yok ki en heyecanlı günler iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe'de yaşanacak. Cimbom'da Sneijder'in durumu hala soru işareti. Sarı kırmızılı yönetim Hollandalı yıldızı, 15-20 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle satarsa, Avrupa'nın dört bir yanına saldıracak.

ERKAN ZENGİN SAMANDIRA'DA!
Fenerbahçe ilk hamlesini yaptı bile. Erkan Zengin İstanbul'a geldi, Samandıra civarında ev arıyor. Transfer resmen Aziz Yıldırım'ın iki dudağının arasında. Fener'in patronu, Es Es'in istediği bonservis bedeline onay verirse, Erkan çubuklu formayı giyecek, Şükrü Saracoğlu çimlerine ayak basacak.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR PUSUDA
Transferin şampiyonu Trabzonspor da pusuda bekliyor. İddialar çok ciddi. Fırtına'nın, Fenerbahçe'nin Erkan Zengin'i bedelsiz almaması için Eskişehir'e maddi yardım yapıp, yıldız oyuncunun alacaklarını ödediği iddiası var. Ersun Yanal, Erkan'ı mutlaka istiyor. Serdar Taşçı da listedeki isimlerden.

Transferde bombalar patlıyor
BEŞİKTAŞ'TA ÜÇ İMZA BİRDEN

KARTAL'DAN MILOSEVIC HAMLESİ
2015'e derbideki hüsranla başlayan Beşiktaş transfere sarılacak gibi. Fikret Orman ve ekibi uzun süredir inceden inceye çalışıyor. AIK Stockholm'ün savunmacısı Aleksander Miloseviç'in işini bitirdiği konuşulan Siyah-Beyazlılar, savunma, orta saha ve forvet hattını takviye edecek gibi. Kartal'ın listesinde yurt içinden sürpriz isimler olduğu konuşuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!