Transfer harekatı

Güncelleme Tarihi:

Transfer harekatı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2001 01:54

Perez'in sık sık sakatlanması nedeniyle sağ kanatta sorun yaşayan Galatasaray, Dardanelsporlu Okan, Yozgatsporlu İlhan ve Sakaryasporlu Tuncay'ı takibe aldı.

G.Saray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, sakatlığı nedeniyle verimli olamayan Perez'in gönderilmesini istedi. Rumen hocanın yöneticilere, ‘‘Perez'in sık sık sakatlanarak forma giymemesi, takımın oyun düzenini bozuyor. Sağ kanada takviye yapmak şart’’ dediği öğrenildi.

Lucescu'nun isteği üzerine sağ kanat oyuncusu aramaya başlayan yöneticiler, Çanakkale Dardanelsporlu Okan ve Yimpaş Yozgatsporlu İlhan'ı yakın takibe aldı. Olumlu yanıt alınan Okan konusundaki son kararı Lucescu verecek. Rumen hoca ise bu transferleri gerçekleştirmek için Perez'in sağlık raporunu bekliyor.

Halen Fransa'da tedavi gören Perez, sağlam raporu getirirse Okan ve İl- han'ın transferleri askıya alınacak. Aksi taktirde bu iki futbolcudan biri mutlaka alınacak. Galatasaray'ın ayrıca Sakaryasporlu Tuncay'a da talip olduğu ve bu oyuncunun kulübüne 600 bin dolar önerdiği bildirildi. Bu arada sarı kırmızılıların ismi açıklanmayan yabancı bir futbolcuyla anlaştığı öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!