Beşiktaş'tan bomba transfer haberi Falcao..

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaştan bomba transfer haberi Falcao..
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2016 10:10

Transfer haberlerinde ligin bitimine 2 hafta kala gündeme gelen isimler yoğunlaşmaya başladı. Sezonun başarılı futbolcuları transfer haberlerinde ön sıralarda yer alıyor. Peki Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listelerinde hangi futbolcular bulunuyor. İşte spor gündemine damga vuran transfer haberleri

Transfer haberleri oldukça sıcak bir gündem ile haftaya damgasını vuruyor. Takımların transfer listelerinde bitmeye yaklaşan sezonun ardından nasıl girişimleri olacak. Transfer haberleri özellikle 3 büyük takım üzerinde yoğunlaşmış durumda. Peki transfer haberlerinde bu hafta hangi futbolcuların adı takımların transfer listelerine girdi?

Haberin Devamı

 

Geçen sezon Demba Ba, bu sezon Mario Gomez'i parlatan Beşiktaş'ın radarında yeni bir golcü var. Mario Gomez'in sezon sonu ayrılmasına kesin gözüyle bakan siyah beyazlı yönetim gözünü bu kez dünyaca ünlü bir başka santrfor Radamel Falcao'ya dikti...

Beşiktaştan bomba transfer haberi Falcao..

Beşiktaş, pazar akşamı Osmanlıspor’dan en az 1 puan alıp şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanırken, diğer yandan da transfer çalışmaları sürdürüyor. Ligde attığı 25 golle tartışmasız sezonun yıldızlarından biri olan Mario Gomez’in takımdan ayrılması kesin gibi. Çünkü Alman yıldız yakın çevresine, “Osmanlıspor maçında belki de taraftarlarımızın karşısına son kez çıkabilirim” dedi. Hatta menajerleri de “Gomez yüzde 100 ayrılıyor” diyerek, daha da kesin konuşuyorlar.

Haberin Devamı

İspanyol, İtalyan, İngiliz ve Alman kulüplerinin talip olduğu Gomez, Fiorentina’ya dönmezse gideceği takımın ödeyeceği bonservis bedelinin yüzde 40’ını siyah beyazlılar alacak. 1+1’lik opsiyon hakkını zaten 21 Nisan’a kadar kullanmayıp süre isteyen Gomez’in ayrılma ihtimalini hesaplayan Beşiktaş yönetimi de boş durmuyor. Siyah beyazlıların ilk alternatifi Radamel Falcao! Kiralık olarak oynadığı Chelsea’da yaşadığı sakatlıklardan ötürü istenileni veremeyen Kolombiyalı yıldız için yönetici Erdal Torunoğuları, girişmlerini başlattı.

Beşiktaştan bomba transfer haberi Falcao..

Menajeri de Demba Ba ve Gomez’in Beşiktaş’ta yeniden doğduğunu belirterek, Atletico Madrid’ten sonra kötü sezonlar geçiren Falcao’yu siyah beyazlılara getirmeye hazır. Bonservisi Monaco’da olan Falaco, bu sezon sadece bir maçta ilk 11 olmak üzere 10 maçta oynadı. 30 yaşındaki Falcao, Monaco ve Manchester United’da da beklentileri karşılayamadı.

(İsmail Er)

Beşiktaştan bomba transfer haberi Falcao..

Haberin Devamı

Alman süperstar, Beşiktaş’taki geleceğiyle ilgili olarak kararını pazar günkü Osmanlıspor maçından sonra verecek. Yıldız ismin, Vodafone Arena’da kazanılması muhtemel şampiyonluğun ardından yönetime, “Gelecek sezon da Beşiktaş’tayım” demesi bekleniyor.

Sezon başında İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan kiralık olarak Beşiktaş’a katılan Mario Gomez, Siyah-Beyazlı formayla yaptığı büyük patlamayla kariyerinde tekrar zirveye çıkmıştı. Yeni sezonda yoluna Kara Kartal’da devam edip etmeme konusunda kararsızlık yaşayan Alman futbolcunun, önceki gün Fenerbahçe’nin, Başakşehir karşısında aldığı mağlubiyet sonrasında takımının şampiyonluğu neredeyse garantilemesi sonrasında görüşünü sezon sonunu beklemeden yönetime iletecek.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlı idarecilerle yaptığı görüşmede bu konudaki kararını 30 Mayıs’ta vereceğini söyleyen golcü futbolcunun, şampiyonluk hedefindeki rakipleri Fenerbahçe’nin yarıştan kopmasının ardından hafta sonundaki Osmanlı maçının ardından geleceğini şekillendirmesi düşünülüyor. Başarılı ismin, pazar günkü mücadelede takımın puanla ayrılıp şampiyonluğunu kutlaması sonrasında yönetime, “Gelecek sezon da Beşiktaş’tayım” mesajını ileteceği tahmin ediliyor.

Birinci hedefi tamam!

Siyah-Beyazlılar’la anlaşma sağlamasının ardından kendisine 2 hedef belirleyen Mario Gomez, bu konudaki ilk isteğini gerçekleştirmek üzere... Beşiktaş formasıyla şampiyonluğa yakın olan tecrübeli futbolcu ek olarak Euro 2016’da da Almanya Milli Takımı’yla kupaya uzanıp sezonu 2 kupayla kapatmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Löw’ü de sevindirdi

Beşiktaş’ta büyük bir çıkış yakalayan Mario Gomez’i yakından takip eden Almanya Milli Takımı’nın başındaki isim Jöachim Löw de Fransa’daki Euro 2016’ya götüreceği oyuncusunun kupaya yakın olmasına oldukça sevindi. Almanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden Bild’in haberine göre bu sezon Siyah-Beyazlı formayla çıktığı 32 lig mücadelesinde 25 gol atan yıldız futbolcunun yakaladığı başarılı form grafiğinden memnun olan Löw’ün, Süper Mario’nun şampiyon takımın oyuncusu olarak aralarına katılacak olmasından dolayı oldukça mutlu olduğu öğrenildi.

Beşiktaştan bomba transfer haberi Falcao..


Gökhan Gönül imzaya çok yakın
Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül kulüple sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya varmak üzere...

Haberin Devamı

Fenerbahçe yönetimi her ne kadar sezon bitmeden hiçbir oyuncuyla sözleşme uzatma görüşmesi yapmayacaklarını açıklasa da bazı futbolcularla görüşmeler çoktan başladı. Takımın en kilit isimlerinden birisi olan Gökhan ile masaya oturan sarı lacivertli yönetimin pazarlıklarda son aşamaya geldiği öğrenildi. Gökhan’ın takımda kalma isteğini kesin bir dille yönetime ilettiği ve son sözleşmesindeki mali şartlara yakın bir paraya imzayı atacağı bildirildi.

Gökhan mevcut sözleşmesinden yıllık 1.71 milyon Euro kazanıyor. Deneyimli sağ bekin adı uzun süredir Beşiktaş ile anılıyordu.

Beşiktaştan bomba transfer haberi Falcao..

Tolgay, sezon sonunu bekliyor

Tolgay Arslan'ın, geleceğiyle ilgili olarak kararını sezon sonunda yönetimle görüştükten sonra vereceği bildirildi.

Yeni sezon öncesinde Almanya’daki takım kampında bir takım çalışması sırasında dizindeki çapraz bağları kopan Tolgay Arslan, uzun tedavi sürecinin ardından takımına ikinci yarıda geri dönmüş ama fazla forma şansı bulamamıştı. Bu durumdan dolayı mutsuz olan Tolgay'ın, geleceğiyle ilgili olarak kararını sezon sonunda yönetimle görüştükten sonra vereceği bildirildi.

Kartal’ı şampiyon ilan ettiler!

Öte yandan Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’nin Başakşehir’e 2-1 kaybetmesiyle şampiyonluk için geri sayıma başlayan Beşiktaş’ı, bilgi kaynağı sitesi ’Vikipedi’ şampiyon ilan etti. Vikipedi’nin Şenol Güneş sayfasında, tecrübeli teknik adamın ’Başarıları’ bölümünde 2016 yılı Süper Lig şampiyonluğuna yer verildi. Ligin bitimine 2 hafta olmasına karşın Şenol Güneş sayfasında yapılan bu değişiklik, sosyal medyada da sık sık paylaşıldı.

Beşiktaştan bomba transfer haberi Falcao..

Fenerbahçe transferi hareketli geçirecek!

Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz döneminde hocasını değiştirip, 11 transfer yapmış, 10 oyuncuyla yolları ayırmıştı. Sarı-Lacivertliler için bu transfer dönemi de son derece hareketli geçecek. Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz sezon 4. yıldız yarışını ezeli rakibi Galatasaray’a kaybetmişti.

Sezon biter bitmez teknik direktör İsmail Kartal ile yollar ayrılmış ve büyük bir yapılanma gerçekleştirilmişti. Sportif direktörlüğe Giuliano Terraneo, teknik direktörlüğe ise Vitor Pereira getirilmişti. Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon tam 10 futbolcuyla yolları ayırıp, 11 yeni transferle sezona çok iddialı bir giriş yapmıştı. Ancak bu sene de büyük bir hayal kırıklığıyla geçti. Sezon sonunda yeni bir operasyon dalgası kapıda. Sarı-Lacivertliler’de yine birçok isimle yollar ayrılacak, teknik direktör değişimi yaşanacak, yeni yıldızlara imza attırılacak. Yönetimin ilk bombası, Sofiane Feghouli olacak. Cezayirli yıldıza imza attırıldıktan sonra önceliğin yeni teknik direktöre verilmesi bekleniyor. Fenerbahçe, fazlasıyla sıcak bir yaz yaşayacak...

 

 

BAKMADAN GEÇME!