Transfer fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Transfer fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2010 00:00

Gaziantepsporlu Zurita’yı bonservisiyle, Beto’yu ise kiralık olarak renklerine katan İzmir temsilcisi, Estonya Milli Takımı’nın kalecisi Pavel Londak’ı da Antalya kampına getirdi. Bursasporlu Kirita’nın işi de büyük ölçüde bitti.

Haberin Devamı

BUCASPOR yönetimi transferde yaşanan tıkanıklığın ardından yollarını ayırma noktasına geldiği Teknik Direktör Samet Aybaba’yla “devam” kararı aldıktan sonra kadroyu güçlendirmek için taarruza geçti. Sarı-lacivertliler, Gaziantepspor’un Arjantinli orta saha oyuncusu Cristian Rodrigo Zurita ve Brezilyalı santrfor Beto’yu renklerine bağladı. İzmir temsilcisi, Estonya Milli Takımı’nın kalesini koruyan Norveç 2. Lig ekibi Bodo-Glimt’in file bekçisi Pavel Londak’ı da Antalya kampına getirdi. Bursasporlu Kirita’nın işinin de büyük ölçüde bittiği açıklandı.
BAMBAŞKA ÇEHRE
? Başkan Şeref Üstündağ henüz resmi imzalar atılmamasına rağmen bu transferlerde önemli yol aldıklarını belirterek, “Ara transfer döneminde işi şansa bırakmayacağımızı, takımlarında forma giyen, hazır ve tanıdık futbolcuları alacağımızı söylemiştik. Gaziantepsporlu Zurita ve Beto ile kaleci Londak bu kriterlere uygun futbolcular. Hepsi de Teknik Direktörümüz Samet Aybaba’nın raporuyla Bucaspor’a geliyor. Zurita’yı bonservisiyle aldık, Beto’yu ise satın alma opsiyonuyla kiraladık. Bucaspor ligin ikinci yarısında bambaşka bir çehreyle taraftarların karşısına çıkacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!