Trakyalı Ak Partililer, Ata'yı Selanik'teki evinde andı

Güncelleme Tarihi:

Trakyalı Ak Partililer, Atayı Selanikteki evinde andı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2017 17:16

Trakyalı Ak Partililer, Ata'yı Selanik'teki evinde andı

Haberin Devamı

Ali Can ZERAY/EDİRNE,(DHA)-TRAKYA'daki AK Parti İl Başkanları Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal  Atatürk'ün ölümünün 79'uncu yılında Selanik'de dünyaya geldiği evde andı.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler,  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79'uncu yılında Ata'nın dünyaya geldiği Yunanistan'ın Selanik kentine gitti. Edirne Ticaret Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt', Edirne'nin İpsala İlçesi'nden öğrencilerin de aralarında bulunduğu AK Parti heyeti bugün Ata'yı doğduğu evde andı.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, "Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 79'ncu  yılında rahmetle anıyoruz. Bizler bu anlamlı günde Ata’mızın doğduğu evde onu anarak manevi anlamda kendimizi güçlü hissediyoruz. Bizler, Atatürk’ün bizlere bıraktığı bu vatanı, muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz" dedi.

Düzenlenen anma programının ardından Türkiye'nin Selanik Başkonsolosu Tuğrul Biltekin’in misafir olan Akmeşe, daha sonra ise  Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn.Recep Zıpkınkurt ve yönetim kurulu üyeleri ile İpsala’dan Selanik’e gelen öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!