TRAKYAKA 15. MÜSİAD Fuarı'na katıldı

Güncelleme Tarihi:

TRAKYAKA 15. MÜSİAD Fuarına katıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 10:06

Haberin Devamı

EDİRNE (AA) - Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) 15. MÜSİAD Fuarı'na katıldı.

Ajanstan yapılan yazılı açıklamada, TRAKYAKA'nın ilk kez bu yıl MÜSİAD fuarına katıldığı belirtildi.

102 ülkeden 7 bin iş adamının katıldığı fuarın açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Fuarın açılışına Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, MÜSİAD Başkanı Nail Opak ve davetliler katıldı. Açılış konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanı ve beraberindeki bakanlar stantları ziyaret etti. TRAKYAKA standına gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Ajans Genel Sekreteri Mahmut Şahin tarafından karşılandı. Bir süre sohbet eden Bakan Yılmaz ve Genel Sekreter Şahin daha sonra basın mensuplarına fotoğraf verdi. Ajansa çalışmalarında başarılar dileyen Kalkınma Bakanı Yılmaz daha sonra stanttan ayrıldı."

Haberin Devamı

-Yerli ve yabancı iş adamları katıldı

Bu yıl 200 bin katılımcı tarafından ziyaret edilmesi beklenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın Ekonomi Bakanlığı'nın katkılarıyla İstanbul'da düzenlendiği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Etkinlik, fuar katılımcı iş adamları ile yatırımcıları bir araya getirerek, ticari işbirliği ve küresel ortaklıklar için yeni fırsatlar sunuyor. Büyük ticaret kapasitesi ve gönül birliği organizasyonuyla, Asya'dan Avrupa'ya, Afrika ülkelerinden Türk Cumhuriyetlere kadar yabancı iş adamları, yerli ve yabancı stant katılımcılarıyla uluslararası düzeyde organize ediliyor. İslam dünyası liderlerinin katılımıyla düzenlenen ve bu yıl 'Paradigma Kayması: Yeni Finansal Yönelimler' temasıyla toplanan 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi'yle eş zamanlı düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı, 30 Kasım'a kadar açık olacak."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!