Trakya'daki sağlık kurumlarından 112 işbirliği

Güncelleme Tarihi:

Trakyadaki sağlık kurumlarından 112 işbirliği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 11:05

Trakya'daki sağlık kurumlarından 112 işbirliği

Haberin Devamı


 

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ' nde yapılan toplantıda bölgedeki 112 acil sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ve hizmet sunumunda karşılaşan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşıldı.

Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili bölgede sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere Kırklareli Royal Bilgiç Hotel'de Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ illerinin katılımı ile Trakya Bölge Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) toplantısı ve devamında Bölge Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Fatih Selvi'nin başkanlığında, İl Sağlık Müdürlükleri, Halk Sağlığı Müdürlükleri, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterlikleri yöneticileri,  kamu ve özel hastanelerin yönetici ve başhekimleri, üniversite hastaneleri yönetici ve başhekimleri,  acil servisten sorumlu hekimler, il ambulans sorumlu hekimleri ile gerçekleştirildi.
Toplantıda bölgedeki 112 acil sağlık hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşıldı. Acil sağlık hizmetlerinin sunumunun daha kaliteli ve etkin yürütülmesi adına kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması konusunda görüş birliğine varıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!