Trakya Yetim Şenliği'nde buluştular

Güncelleme Tarihi:

Trakya Yetim Şenliğinde buluştular
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 13:55

Trakya Yetim Şenliği'nde buluştular

Haberin Devamı

Şaban KARDEŞ/ÇERKEZKÖY (Tekirdağ),(DHA)-TÜRKİYE’nin dört bir tarafından 84 gönüllünün katılımı ile 1 Mart 2013’te kurulan Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Trakya 1'inci Yetim Şenliği gerçekleştirildi.

Çerkezköy Kızılpınar Kocameşe Piknik Alanı’nda Pazar günü 10.00-18.00 saatleri arasında düzenlenen etkinliğe Hayrat İnsani Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Ali Ekrem Semiz, Derneği yetim koordinatörü Bilal Erkuş, Projeler Sorumlusu Emin Doğan ve Gültekin Epik, Derneğin Kapaklı, İstanbul, Çerkezköy, Edirne, Tekirdağ koordinatörleri ve aileler katıldı.  Programda konuşan Hayrat İnsani Yardım Derneği Trakya Saha Koordinatörü Orhan Kılıçaslan” Trakya bölgesi olarak da Çerkezköy’de 7, Kapaklı’da 5, Çorlu’da 11, Tekirdağ’da 5, Lüleburgaz’da 7, Kırklareli’nde 5, Edirne’de ise 6 olmak üzere toplamda 46 yetime bakıyoruz ve bakmaya da devam ediyoruz. Bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz Trakya 1’inci Yetim Şenliği’nde yetime umut ol sloganı ile yola çıktık. Amaçlarımız arasında bölgemizde farkındalığı arttırmak yetim kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını hissettirmektir” dedi.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile açılışı gerçekleştirilen şenlikte yetim çocuklar ve yakınlarına kahvaltı ikramı yapıldı. Öğlen yemeğinin ardından program akşam saatlerine kadar devam etti. Programda çocuklar için özel oyun parkları kurulurken, çeşitli oyunlar tertip ederek gönüllerince eğlenmeleri sağlandı. Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından çocuklara da çeşitli hediyeler takdim edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!