Trafikte tartıştığı sürücüyü arkasından ateş ederek vurdu

Güncelleme Tarihi:

Trafikte tartıştığı sürücüyü arkasından ateş ederek vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 23:38

Trafikte tartıştığı sürücüyü arkasından ateş ederek vurdu

Haberin Devamı

Tolga YANIK/KONYA, (DHA)- KONYA' da trafikte tartıştığı otomobilin arkasından 3 el ateş ederek sürücü Hakan Köney'i kolundan vuran şüpheli 32 yaşındaki Kenan Memiş çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Çakırlı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 06 LUG 29 plakalı otomobili ile cadde üzerinde seyir halinde olan Hakan Köney, yol vermeme nedeniyle 30 AL 3019 plakalı araç sürücüsü Kenan Memiş ile tartışma yaşadı. Memiş, bir süre sonra Köney'in önünü keserek ruhsatsız pompalı tüfekle otomobile ateş etti.Ardından olay yerinden ayrılan Köney'i takip etmeye başlayan Memiş, otomobilin ardından 2 el daha eteş ederek Hakan Köney'i sol kolundan vurdu. Köney, yakınlarda bulunan özel bir hastaneye giderek tedavi altına alındı.
Olay sonrası çalışma başlatan polis, güvenlik kamerası görüntülerinden aracın plakasına ve sahibine ulaştı. Yapılan incelemede olayı gerçekleştiren Kenan Memiş, suç aleti tüfekle birlikte  yakalanarak gözaltına alındı. Memiş, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!