Trafik tartışmasında öğretmene dayak suçlaması

Güncelleme Tarihi:

Trafik tartışmasında öğretmene dayak suçlaması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 13:52

Trafik tartışmasında öğretmene dayak suçlaması

Haberin Devamı

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)- MUĞLA'nın Menteşe İlçesi'nde üniversite öğrencisi 24 yaşındaki Uğur Coşkun Yürek, dün iddiaya göre trafikte yol verme yüzünden tartıştığı öğretmen Ş.K. tarafından beyzbol sopasıyla dövüldü.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) öğrenci Uğur Coşkun Yürek, dün kız arkadaşıyla birlikte Menteşe'nin Yeniköy Mahallesi'nde motosikletle eve gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada karşı yönden bir lisede matematik öğretmeni olan Ş.K.'nın kullandığı 48 AB 744 plakalı otomobil ile Yürek'in yönetimindeki motosiklet yolda karşı karşıya geldi. Yürek ile Ş.K arasında, yol verme meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucunda Ş.K., iddiaya göre, aracında bulunan beyzbol sopasıyla Yürek'e vurmaya başladı. Yüzüne ve vücudunun değişik yerlerine darbe alan Yürek, kanlar içerisinde yere yığıldı. Kız arkadaşının önünde dövülen Yürek, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
Polis tarafından gözaltına alınanan ve Hamdi Bey Polis Merkezi'nde ifadesi alınan Ş.K., daha sonra serbest bırakıldı. Hastanede dudağına 10 dikiş atılan ve 3 gün iş göremezlik raporu alan Yürek ise Savcılığa giderek şikayetçi oldu. Yürek, "Ş.K. tarafından öldürülesiye darp edildim. Trafikte yaşanan küçük bir sözlü tartışma sonucunda, şoför koltuğunun altından çıkarttığı beyzbol sopasıyla vücudumun çeşitli yerlerine ve yüzüme direk karşıdan vurarak yüzümde ömür boyu geçmeyecek kalıcı bir yaraya sebep oldu. Kamuya mal olmuş ve hem yetiştirdiği çocuklara hem de ülke vatandaşlarına örnek olması gereken bir insanın, arabasında sopa bulundurması ve gerek gördüğünde karşısındaki üniversite öğrencisinin canını hiçe sayarak kullanması son derece vahşi bir olaydır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!