Trafik canavarı ünlüler

Güncelleme Tarihi:

Trafik canavarı ünlüler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2000 00:00

Haberin Devamı

Genellikle trafikte hızlı gidenler kendilerinde suç bulmazlar. Sebep oldukları kazalar, onları pek de ilgilendirmez. Ama dünyanın her yerinde olduğu gibi, Hollywood'da da bu trafik canavarlarından bol miktarda var. İşte hayran olduğumuz ünlülerin trafik suçları...

Direksiyon başına geçen kişiler galiba birdenbire kendilerini yolların fatihi sayıyorlar. Trafik kurallarına uymamak, başkalarının yaşama hakkını hiçe saymak, direksiyon başında kişilik değiştirenlerin ortak özelliği. Televizyonlarda ve basında yer alan trafik kazalarıyla ilgili haberler hepimizi üzüyor ve kızdırıyor. Kimlerin trafik canavarı olma eğilimi taşıdıklarını sakın araştırmaya kalkışmayın. Trafik canavarı sıfatı sadece belirli gruplara özgü değil. Herkes bir anda trafik canavarı kesilebiliyor. Hatta o sevdiğimiz, hayran kaldığımız sinema ve televizyon oyuncuları bile... Bugüne kadar neden oldukları trafik kazaları yüzünden adları polis raporlarında yer alan ünlülerin sayısı bir hayli kabarık. Biz bu listeden bazı isimleri seçtik. Sizlere de onların nasıl trafik canavarı olduklarını anlatıyoruz:

Jack Nicholson

1999 yılının Temmuz ayında 62 yaşındaki aktör Jack Nicholson, Los Angeles'da kendi arabasıyla yoldan gen bir arabaya çarptı. Nicholson ve öbür arabadaki yolculardan biri hafif yaralarla kazayı atlattılar. Aktörün sevgilisi Lara Flynn Boyle da arabadaydı. Trafik polisi, uzun incelemelerden sonra Jack Nicholson'u suçlu buldu. Ünlü aktör çarptığı arabanın sahibine yüklü bir tazminat ödedi.

Halle Berry

23 Şubat gecesi sabaha karşı, Los Angeles caddelerinden yıldırım hızıyla geçen bir Chevrolet araba, bir başka arabaya olanca hızıyla çarpıp olay yerinden gene büyük bir hızla kaçtı. Kazayı yapan arabanın sürücüsü Halle Berry idi. Kazaya uğrayan arabanın sürücüsü Heta Raythatha Halle Berry'i mahkemeye verdi. Ünlü yıldız kazaya sebebiyet verip kaçtığı için para cezasına çarptırıldı.

Andy Dick

Genç aktör Andy Dick, 15 Mayıs 1999 günü arabasıyla bir direğe çarpıp devirdikten sonra olay yerinden kaçmak istedi. Polis, bu nereye gittiğini bilmeyen sürücünün peşine düşmüştü. Andy Dick, polise verdiği ifadede arabasının freninin patladığını ileri sürdü. Ancak sanatçı yalan söylemişti. Polis, genç aktörü kokain ve marijuana bulundurmaktan tutukladı ve iki yıl süreyle araba kullanması yasaklandı.

Catherine Zeta Jones

Genç oyuncu Catherine Zeta Jones, 1999 yılının Ağustos ayında Los Angeles dışındaki bir yolda hızla ilerlerken birden dönüp ters yöne girdi ve Range Rover arabasını bir ağaca çarptı. Arabada yolculuk yapan Petra Von Oeiffen, genç oyuncuyu dikkatsiz araba kullanmakla suçlayıp mahkemeye verdi. Catherine Zeta Jones, kendini savunurken yolda karşısına çıkan bir geyiğe çarpmamak için yön değiştirdiğini söyledi ama kimseyi inandıramadı.

Jason Priestley

‘‘Evimiz Hollywood'da’’ dizisinin başarılı oyuncusu, 3 Aralık 1999 günü, Porsche arabasını bir direğe çarptı. Aktörün bir arkadaşı arabanın arka koltuğunda oturuyordu. Kazada araba epey hasar gördü ve arabadaki yolcunun da kolu kırıldı. Jason Priestley, dikkatsizliği yüzünden kazaya neden olduğu için üç yıl süreyle araba kullanması yasaklandı, ayrıca bin dolar para cezasına çarptırıldı.

Alicia Silverstone

1996 yılının 26 Ekim günü, Alicia Silverstone Ford Bronco marka arabasıyla Los Angeles caddelerinden birinden geçerken, caddede karşıdan karşıya geçen bir adama çarptı. Silverstone, hafif yaralanan kazazedeye maddi yardımda bulundu. Kaza kurbanı şikayetçi olmayınca polis işlem yapmadı. l Derleyen: Azize BERGİN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!