Trabzonspor’un hedefinde golcü transferi var

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor’un hedefinde golcü transferi var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 11:48

Trabzonspor’un hedefinde golcü transferi var

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- 2016-17 sezonunda ligde oynadığı 34 maçta 39 gol atan Trabzonspor’da yönetim yeni sezon öncesi forvet transferiyle gol sorununu çözmeyi hedefliyor.
Geride kalan sezonda forvet oyuncuları Hugo Rodallega’nın 15 maçta 6, Dame N’Doye’un ise 27 maçta 5 gollük performans sergileyerek bekleneni vermemesi üzerine bordo mavili yönetim yeni sezon öncesi forvet hattını güçlendirmek için harekete geçti. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da hücum zenginliğini artırma yönünde yönetimden talepte bulunduğu ve bunun üzerine çalışmalara hız verildiği kaydedildi.
KİRALIK YA DA BONSERVİSSİZ
Alternatifli bir liste ile transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da yönetimin birçok isim için nabız yokladığı öğrenildi. Villarreal’den Roberto Soldado, Milan’dan Carlos Bacca ve Manchester City’den Wilfried Bony gibi isimler için girişimde bulunan ancak dar bir transfer bütçesine sahip olan bordo mavililerin alternatif isimlere de yöneldiği, özellikle bonservis bedeli ödemeden ya da kiralık olarak alınabilecek oyuncular üzerinde durduğu belirtildi.
YUSUF YAZICI’NIN MİLLİ SEVİNCİ
Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’ndaki 6’ncı maçında Türkiye’nin Kosova ile oynadığı karşılaşma ile ilk kez A milli takım formasını giyen Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, ilk maçında asist yapmanın mutluluğunu yaşıyor. A millilerin 4-1 üstünlüğüyle sonuçlanan Kosova maçının 74’üncü dakikasında Oğuzhan Özyakup’un yerine oyuna dahil olan ve 82’nci dakikada Ozan Tufan’ın atığı golün pasını veren Yusuf Yazıcı, ilk maçında skora katkı sağladı.
AYDIN: NAZAR DEĞMESE
20 yaşındaki Yusuf Yazıcı'nın performansından övgüyle bahseden Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yusuf Yazıcı'nın sadece asisti değil topu almak için kendini boşa çıkartması da oyun takip kalitesini gösteriyor. Nazar değmese” ifadelerini kullandı.
EGEMEN İSTİFASINI GERİ ÇEKTİ
Bu arada, Trabzonspor’da Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medyadan duyuran Ali Rıza Egemen’in istifasını geri çektiği belirtildi. Egemen’in aldığı bu kararın ardından yönetimin kendisiyle görüştüğü ve yapılan görüşmelerin ardından istifasını geri çektiği bildirildi. Yönetim Kurulu üyesi Ali Rıza Egemen, bu karar sonrasında sosyal medya hesabı twitterdan istifası ile ilgili yaptığı paylaşımları da kaldırdı.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!