Trabzonspor'un Antalya kampı başladı

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporun Antalya kampı başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2012 13:26

Devre arası kamp çalışmaları için Antalya'ya gelen Trabzonspor, ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Ligin ilk yarısının tamamlanmasının ardından hazırlık kampı çerçevesinde Antalya'ya gelen Trabzonspor, ilk antrenmanını Gloria Serenity Otel'in futbol sahalarında yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş gözetiminde gerçekleşen antrenmana 23 futbolcu katılırken, sakatlığı bulunan Emerson antrenmanda yer almadı. İzinli olan Alanzinho ve Henrique ile milli takıma giden Zokora ve Bamba antrenmana katılmazken, Arjantinli futbolcu Colman'ın izinli olmamasına rağmen ilk antrenmana katılmaması dikkati çekti.

Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda hafif koşu ve açma-germe çalışması yaptılar ve idmanı tamamladılar. Öte yandan takıma yeni katılan Yardımcı Antrenör Ünal Karaman ile kulüp doktoru Hakan Bozdoğan da antrenmanda yer aldı.

“Durumlarına göre oyuncular gidebilir”

Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Emerson'un ayağında şiş ve bileğinde ağrı bulunduğunu, bu nedenle antrenmana katılamadığını söyledi. Alanzinho ve Henrique'nin izinli olduğunu belirten Güneş, “Barış Özbek bizimle olmayacak. Diğer oyuncularımız kampa katıldı. Ünal Karaman ve doktor Hakan Bozdoğan da görevlerine başladılar. Şu anda bizim için uyum dönemi. 2 Ocak'a kadar özellikle zihinsel dinleme yapacağız. 7 ve 9 Ocak'ta iki hazırlık maçı yapacağız ve daha sonra kupa maçımız var. Bu kısa süreyi iyi değerlendirmek istiyoruz” dedi. Kampa katılan oyunculardan gidenler olabileceğini dile getiren Güneş, giden ve gelen oyuncuları değerlendireceklerini kaydetti.

Güneş, bir gazetecinin, takımdan ayrılacağı belirtilen Vittek ile Cech'in kampa katıldığını hatırlatması üzerine, iki oyuncu dışında başka oyuncuların da takımdan ayrılabileceğini belirtti. Kasımpaşa maçından sonra Vittek ve Cech'in kendisinden izin istediğini ifade eden Güneş, “Ancak ben izin yerine kampa katılmalarını ve kulüpteki durumlarını değerlendirmelerini istedim. Kulüp bulmaları halinde de gidebileceklerini söyledim. Durumlarına göre oyuncular gidebilir. Barış'ın kulüple sorunları vardı ve sadece o kampa katılmadı. Şartlara göre oyuncular kulüpten ayrılabilirler. Bir aylık transfer dönemi var” diye konuştu.

Bir gazetecinin, “Colman neden kampa katılmadı?” sorusunu yanıtlayan Güneş, Colman'ın sakatlığı bulunduğunu, kamptan önce izine ayrıldığını belirterek, Arjantinli oyuncunun kampa katılacağını söyledi. Colman'ın 29 Aralık'ta kampa katılması gerektiğini hatırlatan Güneş, “Alanzinho ile Henrique izin almışlardı, herhalde Colman da onlarla birlikte gelecektir. Daha önce de böyle yapmıştı. Kulüp olarak gerekli işlemleri yapacağız” dedi.

Teknik ekipte bir değişiklik yapmak yerine tekrar Ünal Karaman'ı getirdiklerini belirten Güneş, kendisinin sahada bulunacağını, ancak kendisi olmadığı zaman Ünal Karaman'ın idmanı yöneteceğini kaydetti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!