Trabzonsporlu Onazi İngiltere yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporlu Onazi İngiltere yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2017 14:35

Trabzonsporlu Onazi İngiltere yolcusu

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR Kulübü, orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi'nin İngiltere Championship ekiplerinden Birmingham'a transferi konusunda ön anlaşma sağlandığı ve 4.5 milyon Euro bonservis bedeli karşlığında bu transferin gerçekleşeceği kaydedildi. 
GİDİŞİ ERTELENDİ
Bugün öğle saatlerinde Trabzon’dan ayrılması beklenen Onazi’nin İngiltere Federasyonu’ndan onay yazısı gelmediği için gidişinin ertelendiği, işlemlerin tamamlanmasının ardından ise Trabzon’dan ayrılacağı bildirildi.
2016-2017 sezonunda Trabzonspor formasıyla lig ve kupada 38 maçta görev yapan Onazi, 2 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Trabzonspor, Süper Lig’in ilk haftasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün 11.00’de yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular gruplara ayrılarak özel çalışma gerçekleştirdi.
CASTİLLO GÜN SAYIYOR
Trabzonspor’un Slovakya kampında Heerenveen ile oynadığı son hazırlık maçında sakatlanan ve ameliyat olan Fabian Castillo’nun tedavisi sürüyor. Özel tedavi programı uygulanan 25 yaşındaki oyuncunun bir an önce sahalara geri dönmek istediği, durumunun iyiye gittiği ve yaklaşık 20 gün sonra çalışmalara başlayabileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!