Trabzonspor'dan kombine ve forma kampanyası

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspordan kombine ve forma kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 10:22

Trabzonspor'dan kombine ve forma kampanyası

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM/TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Muharrem Usta, yeni sezonda 25 bin kombine ve 100 bini aşkın forma satmayı hedeflediklerini söyledi.
Trabzonspor Kulübü, yeni sezon öncesi taraftarların kombine ve forma satışlarına ilgi göstermeleri için çeşitli kampanyalar başlattı. Kampanyalara destek veren ve kulübün sosyal medya hesabından yapılan anketleri Twitter'dan duyuran Başkan Usta, "Hedef 25 bin kombine ve 100 bini aşkın forma. Anket cevaplarıyla kale arkası ve doğu/batı tribün fiyatlarında anlaştık. Hayırlı uğurlu olsun. Artık top sizde" ifadelerine yer verdi.
BAŞKAN USTA FİYATLARI AÇIKLADI
Oylamaya sunulan anketlerin sonucunu ise Başkan Muharrem Usta açıkladı. Bu sonuçlara göre, yeni sezonda kale arkaları alt-üst tribün kombine fiyatlarının 350 lira, doğu alt-üst ve batı tribünlerinin fiyatının ise 750 lira olduğu açıklandı. Başkan Usta, 150 lira değerindeki yeni sezon formasının da hediye olarak verileceğini belirterek, "Öğrencilere yüzde 30 indirim olacak. Ayrıca eşiyle kombine alana ikinci kombinede yüzde 50 indirim yapılacak" dedi.
KADROYA İLK NEŞTER VURULDU
Bu arada, Teknik Direktör Ersun Yanal, kadroya ilk neşteri vurdu. Sezona 23-24 kişilik futbolcu kadrosuyla başlamayı hedefleyen bordo mavililerde deneyimli teknik adamın, ilk olarak kadroda düşünmediği 5 genç oyuncuya kendilerine kulüp bakmaları için izin verdiği öğrenildi. Trabzonspor'da Gökhan Alsan’ın, Macaristan kampı devam ederken Eskişehirspor ile görüşmek üzere izin aldığı, kafileyle birlikte İstanbul’a gelen genç oyuncular Hasan Batuhan Artarslan, Ramazan Övüç, Semih Karadeniz ve Muhammet Beşir’in de kafileden ayrıldığı belirtildi. Bu oyuncuların 12 Ağustos’ta Bursaspor ile oynanacak hazırlık maçı için İstanbul’da kalacak olan kafilede yer almayacağı ve kendilerine kulüp bakacakları ifade edildi.
MUSA ADANASPOR’A YAKIN
Bu arada, Trabzonspor’un yeni sezonda kadroda düşünmediği Musa Nizam’ın, Süper Lig’in yeni ekiplerinden Adanaspor ile görüşme halinde olduğu öğrenildi. 25 yaşındaki sol bek oyuncusunun Adanaspor'un teklifine olumlu yanıt verdiği belirtilirken, bu transferin resmiyete dökülmesi bekleniyor. Musa Nizam, geride kalan sezonda Trabzonspor’da 8 lig, 2 Avrupa Ligi ve 4 Türkiye Kupası maçında forma giyip, bir de gol kaydetmişti.
CAVANDA’NIN PARASI PEŞİN
Trabzonspor’un, Luis Pedro Cavanda’nın Galatasaray’a transferinden doğan alacağını ay sonuna kadar tahsil edeceği öğrenildi. 25 yaşındaki oyuncunun transferinden kasasına 1 milyon 800 bin Euro’luk girdi sağlayacak olan bordo mavililere, Galatasaray Kulübü’nün bu ödemeyi peşin olarak gerçekleştireceği belirtildi. Ekonomik anlamda da düzlüğe çıkmanın planlarını yapan Trabzonspor, bu ödemeyle az da olsa rahat bir nefes almayı hedefliyor.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!