Trabzonspor'dan istifa açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspordan istifa açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 13:24

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Projesi'nden sorumlu Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, hakkında çıkan istifa haberlerine ilişkin bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

İstifa ettiği yönündeki haberlerin, içerik ve üslup açısından yanlış olduğunu belirten Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

"Trabzonspor adına bir makamı ziyaret etmek amaçlı randevu alınması ile ilgili bazı zaman ve mekan sorunu yaşandığı doğrudur. Ancak bu randevu ile ilgili konu yönetim içinde halledilecek bir husus olup, yönetici tecrübem ve karakterim de konuyu bu yöntem ile çözmeye müsaittir. Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesinin, istifayı sunacağı yer Bakanlık makamı değil, Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu'dur. Ancak şu bilinmelidir ki ben Trabzonspor Yönetim Kurulu'na aday olurken ailem, dostlarım ve düşüncelerine önem verdiğim büyüklerim ile istişare ederek bu kararı aldım.

Doğal olarak da istifa etmeyi düşünürsem, yine aynı kişiler ile görüşerek bunu yaparım. Yönetim Kurulu üyesi olarak aldığım sorumluluklar gereği, Akyazı Stadyumu ve HES projesiyle ilgili Sayın Bakanımız Süleyman Soylu, diğer bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile sürekli istişare halindeyim. Kaldı ki Trabzonspor ve Trabzon ile dertlenen Bakanımız Süleyman Soylu ile Trabzonspor'daki pozisyonumu her aşamada istişare etmekten de keyif alırım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!