Trabzonspor'dan fikstür değerlendirmesi

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspordan fikstür değerlendirmesi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 18, 2016 16:45

Trabzonspor'dan fikstür değerlendirmesi

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM / TRABZON, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig’de 2016-17 futbol sezonunun fikstürünü değerlendiren Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, iyi bir sezon geçirme temennisinde bulundu.
DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) açıklamalarda bulunan Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını diledi, "Trabzonspor için hangi hafta kiminle oynanacağı çok fazla önemli değil. Süper Lig’de 17 rakibimiz var ve tüm maçlar bizim için önemli. Yeni sezon fikstürü tüm takımlar için hayırlı olsun. Kazasız, belasız, fair play çerçevesinde güzel bir sezon diliyoruz" dedi.
"AKYAZI’DA İLK LİG MAÇI AKHİSAR BELEDİYESPOR'LA OLABİLİR"
Asbaşkan Çubukçu, yapımı devam eden Akyazı Stadı’nda ilk lig maçının Akhisar Beledilyespor'la oynanabileceğini söyledi, şöyle devam etti:
"Geride kalan sezondan 2 maçlık bir seyircisiz oynama cezamız bulunuyor. Bu maçları Avni Aker’de tamamladıktan sonra Akyazı Stadı’na geçmeyi planlıyoruz. 7’inci haftada oynanacak Akhisar Belediyespor maçı Akyazı’daki ilk maçımız olabilir. Şu anda tam net değil. Çalışmalarımız devam ediyor."

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!