Trabzonspor'da yeni stada süper yıldız: Toivonen

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda yeni stada süper yıldız: Toivonen
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2016 13:09

Transferin hareketli takımı Trabzonspor, yapımında sona gelinen Akyazı Arena’yı müthiş bir golcüyle açacak. Başkan Muharrem Usta’nın bizzat yürüttüğü çalışmaların İsveçli golcü Ola Toivonen için olduğu, deneyimli yıldızın transferi konusunda tüm şartların zorlandığı belirlendi.

Haberin Devamı

Gelecek sezon kuruluşunun 50. yılını kutlayacak Trabzonspor bir yandan Akyazı Arena’nın tamamlanacağı günü iple çekerken, bir yandan da baştan yaratılacak yeni takıma entegre edilecek yetenekli futbolcular için çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan ve ‘6-8 oyuncu ilavesiyle kadromuzu zenginleştireceğiz. Camiamızdan sabırlı olsun’ müjdesiyle Bordo-Mavili taraftarlara müjde veren Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın aklındaki ilk ismin geçen sezon da Fırtına’nın gündeminde önemli bir yer tutan İsveçli golcü Ola Toivonen olduğu öğrenildi.

Usta’nın aklındaki forvet

Fransız ekibi Rennes’in oyuncusu olan ve geçtiğimiz sezonu İngiliz ekibi Sunderland’de kiralık olarak tamamlayan 30 yaşındaki forvetin Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda transfer listesinin en tepesine yazıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Akyazı Stadı’nın açılışını taraftarı heyecanlandıracak bir isimle yapmayı hayal eden Başkan Muharrem Usta’nın, geçen sezon ikna edilemeyen yıldız isim için Rennes yetkilileriyle temasa geçtiği öğrenildi. Forvet ve forvet arkasında başarıyla görev yapabilen deneyimli golcü, 3 sezon formasını giydiği Rennes formasıyla 54 maçta 15 gol atma başarısı gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!