Trabzonspor'da tek hedef üç puan

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda tek hedef üç puan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2001 00:00


Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, hafta sonunda sahalarında Fenerbahçe ile zorlu bir maç yapacaklarını, ancak bu karşılaşmanın ligde oynadıkları diğer maçlardan bir farkının bulunmadığını belirterek, "Bu maçı mutlaka kazanarak, taraftarımıza bir derbi galibiyeti tattırmak istiyoruz" dedi.
Haberin Devamı

Tekelioğlu, bordo-mavili takımda göreve başladıktan sonra ligde kötü sonuçlar aldıklarını ve bundan büyük üzüntü duyduğunu da ifade ederek, "Ancak ligin son 3 haftasında art arda aldığımız galibiyetlerle kötü gidişimize dur dedik. Şimdi Fenerbahçe ile sahamızda karşılaşacağız ve her maç gibi bu maça da 3 puan için çıkacağız. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz, seyirci desteğimizi de arkamıza alarak, maçtan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.

Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlandıklarını da kaydeden Tekelioğlu, "Futbolcularımın moralleri oldukça yüksek. Takımda hiç bir sorun yok. Fenerbahçe maçında, kazanmaya inançlı bir Trabzonspor olacak. Fenerbahçe maçının tek özelliği, bizim için bu sezon sahamızda oynayacağımız son derbi maçı olması. Bu maçı mutlaka kazanarak, bu sezon üzdüğümüz taraftarımıza bir derbi galibiyeti tattırmak istiyoruz" dedi.

Tekelioğlu, Fenerbahçe ile ligde ve Türkiye Kupası'nda birçok kez karşılaştıklarını, bu maçlarda her zaman rekabet ve dostluğun ön plana çıktığını, pazar günü de bunun bir kere daha tekrarlanacağına inandığını sözlerine ekledi.

FUTBOLCULAR KALMAK İSTİYOR
Diğer yandan gelecek sezon için tyrabnsfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da hangi futbolcuların gidip, hangilerinin kalacağının en geç 3 Mayıs'da belirleneceği açıklandı. Yönetim ve teknik kadro bu yönde çalışmalarını sürdürürken, bordo mavili futbolcuların hepsi de, "Kalmak istiyoruz" dediler.

SERGEN VE OKTAY: "KALIRIZ"
Bu arada kiralık olarak bordo mavili takımda forma giyen Sergen Yalçın, "Futbol hayatımın en huzurlu günlerini yaşıyorum. Trabzonspor bana sahip çıktı. Yeniden futbola dönmemde bu kulübün büyük rolü var. Taraftarlar beni seviyor, sayıyor ve destek oluyor. Yönetimde, teknik kadroyla bir sorunum yok. Neden kalmayayım ki? Eğer anlaşırsak, seve seve kalırım" dedi. Oktay da "Benim zaten 2 yıllık daha sözleşmem var. Gitmem için bir gerekçe göremiyorum. Yönetim beni satmadıktan sonra zaten gitme hakkım yok. Böyle bir şeyi de düşünmüyorum" dedi.

(aa)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!