Trabzonspor'da listeler belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda listeler belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2005 12:34

Trabzonspor'da 17-18 Aralık tarihlerinde yapılacak seçimli mali genel kurul öncesinde başkan adayları listelerini Divan Başkanlık Kurulu'na sundular. Başkan adaylarından İskender Önal ile Nuri Albayrak, Sadri Şener Sosyal Tesisleri'nde Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan'a listelerini verdiler. Diğer başkan adayı Özkan Sümer'in listesini ise Aydın Fettahoğlu ile Yusuf Reha Alp teslim etti.

Haberin Devamı

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Nizamettin Algan, gazetecilere yaptığı açıklamada, her yıl yapılması gereken genel kurula seçim maddesi koyulduğunu belirterek, “Başvuru süresinin son gününde başkan adayları listelerine sundular. Bu bir hizmet yarışı. Seçilen, seçilmeyen herkesin Trabzonspor'un yanında olması gerekir. Bu bir nöbet işi” dedi.
Seçime İskender Önal, Nuri Albayrak ve Özkan Sümer olmak üzere 3 başkan adayının katılacağını dile getiren Algan, “Hizmet etmek güzel birşey. Trabzonspor'un ileriye gitmesi isteniliyorsa Pazar'a kadar değil mezara kadar hizmet etmeliyiz” diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Nuri Albayrak ise 1 haftadır Trabzon'da bulunduklarını ve 700 üyenin imzasıyla genel kurulda başkanlığa aday olduğunu belirterek, “Genel kurulun hayırlı olmasını diliyoruz. Trabzonspor'u daha yüksek yerlere taşımak gayreti içinde olacağız. Bundan sonra olağanüstü genel kurulların olmamasını istiyoruz. Trabzonspor'un daha ileriye taşıyacak bir yönetimin olacağına inanıyorum” diye konuştu.

İskender Önal ise 3 adayın listeleriyle beraber hizmet etmek için nöbeti devralmak için sıra beklediğini belirterek, “Genel kurulu takdiri hepimizin saygısı içinde olacaktır. Trabzonspor'da olağanüstü genel kurullar bizi derinden etkiliyor ve güç kaybına neden oluyor. Listemizi seçilmek için değil hizmet etmek için yaptık” diye konuştu.

LİSTELER:

Trabzonspor'da 18 Aralık'da gerçekleştirilecek seçimde başkan adaylarının 14 asil üyeden oluşan listeleri şöyle:

Özkan Sümer: İhsan Alioğlu, Temel Kazancıoğlu, Mahmut Aksu, Aydın Fettahoğlu, Hüseyin Ateş, Ünal Ekinci, Yusuf Reha Alp, Mehmet Akif Karslıoğlu, Ali Karahasan, Mehmet Emin Özer, Süleyman Aydoğdu, Ömer Sağır, Levent Erkuloğlu ve Hüseyin Köksal.

Nuri Albayrak: Haşim Sayitoğlu, İbrahim Hacıosmanoğlu, Emin Kahraman, Kahraman Altuntaş, Faruk Kanca, Yusuf Şimşek, Köksal Güney, İbrahim Baturoğlu, Zeyyat Kafkas, Aydın Pişiren, Ahmet Uğur Zihni, Zekai Fırat Dülger, Serhat Akçay ve Cemal Sağlam.

İskender Önal: Önder Karaduman, Mehmet Öksüzoğlu, Necmettin Aytekin, Mehmet Hasançebi, Tevfik Öz, Hasan Yener, Hüseyin Tütüncü, Ali Şefik Abdioğlu, Ekrem İmamoğlu, Yusuf Bahadır, Ömer Yalçın Atalar, Mustafa Beyazlı, Hüseyin Balaban ve Ahmet Şükrü İpek

Kura çekimi sonrasında Özkan Sümer sarı, Nuri Albayrak pembe, İskender Önal ise mavi oy pusulasıyla seçime girecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!