Trabzonspor'da hedef 3 puan

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda hedef 3 puan
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2016 10:30

Trabzonspor'da hedef 3 puan

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM / TRABZON, (DHA)- SPOR Toto Süper Lig'de yeni sezona Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan Trabzonspor, deplasmanda Gaziantepspor'u da mağlup ederek 2'de 2 yapmayı hedefliyor.
YENİLER SAHAYA
Trabzonspor'da, Kasımpaşa karşısında forma giyen yeni transferlerden Durica, Onazi ve Castillo’nun yanı sıra ilk maçta yedek kulübesinde yer alan İbanez ile sonradan oyuna dahil olan forvet oyuncusu Hyun-Jun Suk’un da Gaziantep maçında 11’de görev almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bordo mavililerde sakat ve cezalı bulunmuyor.
DOUGLAS VE CARDOZO GİDİYOR
Trabzonspor'un elden çıkartmak için uğraştığı Douglas, Sporting Lizbon, Oscar Cardozo ise Olympiakos ile anlaşma aşamasına geldi. Douglas, Sporting Lizbon formasıyla  fotoğraf verirken, Trabzonspor'un gün içerisinde bu oyuncunun transferiyle ilgili olarak resmi açıklama yapması bekleniyor. Bordo mavili takımın yıldız isimlerinden Cardozo'nun Olympiakos'a transferi için ise iki kulüp arasındaki fiyat pazarlığının devam ettiği belirtildi.
BAŞKAN USTA: "KALDI İKİ"
İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da kulüp başkanı Muharrem Usta, sosyal medya hesabı twitterdan taraftarlara müjdeli haber verdi. Fransa’nın Monaco şehrinden paylaşımda bulunan Usta, "Kaldı iki. An meselesidir artık kaldı bir demek için. Her geçen gün zorluk azalsa da daha alınacak çok yol var" ifadelerini kulandı.
Başkan Usta'nın bu paylaşımında, kadroda düşünülmeyen ve gönderilecek oyunculara dikkat çektiği belirtildi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!