Trabzonspor'da gündem Babel ve Jaja

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda gündem Babel ve Jaja
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2013 15:52

Trabzonspor, yabancı sayısını azaltabilirse Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen Ryan Babel’i kadrosuna katmayı, ya da Jaja’yı kiralamayı gündemine alacak.

Trabzonspor, 12 kişilik yabancı oyuncu sayısını azaltamadığı için büyük sıkıntı yaşamaya başladı. Bordo mavili takımdan ayrılmak istediklerini söyleyen Bamba ve Emerson’un bile tazminatlarını almadan gitmeye sıcak bakmaması, yönetimin işini zora soktu. Yabancı sayısını azaltmakta kararlı olan yönetim, bu oyuncuların çok büyük bir bölümü ile garanti paraya anlaşma yapılması, başka takımlardan bu ücreti alamayacakları için gitmeye yanaşmaması üzerine ne yapacağı konusunda alternatif arıyor. Yönetimin yabancı oyunculara gelen teklifleri hemen değerlendireceği, aksi taktirde kiralık olarak gönderme formülünü devreye sokacağı öğrenildi.

KADRO BOŞALIRSA BABEL VE JAJA
Yabancı kontenjanın doluluğu nedeniyle transfer yapmakta zorlanan yönetim, geçtiğimiz sezon Hollanda’nın Ajax takımında forma giyen Ryan Babel’i beklemeye aldı. Kadronun boşalması durumunda Babel'le yeniden temaslara başlayacak olan yönetim, Kasımpaşa’nın da Ryan Babel'i istemesi üzerine sıkıntılı düştü. Bu arada yabancı kontenjanının boşalması durumunda Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımında forma giyen Jaja’nın kiralık olarak yeniden transfer edilebileceği öne sürüldü. Bir dönem Trabzonspor formasını giyen ve taraftarların sevgilisi olan Jaja’nın da bordo mavili takıma dönmeyi istediği belirtildi.

AYKUT DEMİR CAVCAV’I BEKLİYOR
Bordo mavili takımın savunmaya takviye için kadroya katmayı planladığı Gençlerbirliği'nin oyuncusu Aykut Demir, kulübünün transferine onay vermesini bekliyor. Aykut'un Trabzonspor’un sunduğu şartları kabul ettiği, Gençlerbirliği Kulübü'nün de bonservis bedelini belirlediği, transferin bir iki gün içerisinde netleşeceği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!