Trabzonspor'da Formica sesleri

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda Formica sesleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 12:45

Fildişi Sahilli futbolcusu Didier Zokora'nın Afrika Uluslar Kupası'na gideceği sürede orta sahada sıkıntı yaşamak istemeyen Trabzonspor, takviye için arayışlarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

İngiltere kaynaklı bilgilere göre bordo mavililer, Blackburn Rovers'in Arjantinli orta saha oyuncusu Mauro Formica ile yakından ilgileniyor. Trabzonspor'un yanı sıra Bursaspor ve Lokomotiv Moskova'nın da talip olduğu Arjantinli oyuncu için Blackburn Rovers'in 4 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği iddia edildi.

YİĞİT İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR

Öte yandan bordo mavililer, Manisaspor'dan Yiğit İncedemir'i kadrosuna katmak için de temaslarını sürdürüyor. Bu transferde aceleci olmak istemeyen yönetimin Manisasporlu yöneticilere ön teklif sunduğu ve beklemeye çekildiği öğrenildi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Holmen'in de bordo mavili takımın transfer gündeminde yer aldığı belirtilirken, yönetimin orta sahaya bir takviye yapma konusunda ısrarcı olduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

OLİMPİYATA TARAFTAR AKIN EDECEK

Bordo mavili taraftarlar Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 16.00'da oynanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında takımlarını yalnız bırakmayacak. Gruplar halinde organize olan taraftarların 40 bin rakamını aşmayı planladığı ve bunun için İstanbul'un yanı sıra çevre illerden de İstanbul'a çok sayıda taraftarın geleceği öğrenildi.

VOLKAN'IN DURUMU BELİRSİZ

Bu arada Trabzonspor'un Manisaspor ile oynadığı maçta sakatlanan Volkan Şen'in hafta sonu oynanacak olan maçta forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Tedavisine yoğun bir şekilde devam eden futbolcunun sakatlığının tam olarak geçmemesi durumunda riske edilmeyeceği öğrenildi. Hafif sakatlığı bulunan Glowacki'nin ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynaması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!