Trabzonspor'da çifte imza

Güncelleme Tarihi:

Trabzonsporda çifte imza
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2012 15:53

Bordo-mavililerin Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Yasin Öztekin ve Soner Aydoğdu, resmi sözleşmeye imza attı.

Haberin Devamı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine yönetim adına katılan Mali Sayman Temel Kazancıoğlu, "Bu yıl yerli ağırlıklı bir transfer politikası doğrultusunda hareket ediyoruz. Teknik heyetimizin ve izleme komitemizin takip edip değerlendirdiği genç, yetenekli, aynı zamanda gelecek vaadeden, üstelik Süper Lig deneyimi olan bu iki arkadaşımızı transfer ettik. Yasin ve Soner bir çok Süper Lig kulübünün de transfer listesindeydi. Umarım iki taraf da birbirini tercih ettiği için yanılmamış olur. Onların bu aşamada uzun yıllar gerek Trabzonspor'a gerek Türk futboluna başarılı bir şekilde hizmet edeceğine inanıyoruz. Her ikisine de futbol hayatlarında başarılar diliyorum ve kutluyorum" dedi.

İŞTE YENİ TRANSFERLER - Foto Galeri

Kazancıoğlu, Burak Yılmaz'ın transferi konusuyla ise Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar'ın ilgilendiğini, kendilerine şu ana kadar Lazio ile yapılan görüşmelerde iplerin koptuğu yönünde herhangi bir bilgi verilmediğini söyledi.

Haberin Devamı

YASİN: KENDİME GÜVENİYORUM

Trabzonspor'da 11 numaralı formayı giyecek olan Yasin, "Burada olduğum için çok mutluyum. Trabzonspor çok büyük bir camia. Gerek taraftar gerek kulüp gerekse futbol açısından büyük bir camia. Kendime güveniyorum. Umarım her iki taraf için de hayırlı olur. Hem benim hem Trabzonspor için iyi bir sezon olacağını umuyorum" dedi.

"ŞENOL HOCAYLA ÇALIŞMAK BENİ HEYECANLANDIRIYOR"

Bu sezon 14 numaralı formayı giyecek olan Soner Aydoğdu ise, "Transferimizde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Büyük bir camia ve büyük hedefleri var. Trabzonspor forması giymek, Şenol hocayla çalışmak beni çok heyecanlandırıyor. Trabzonspor formasıyla sahaya çıkıp taraftarlarımızla buluşacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum. Kendime güveniyorum, kalıcı olmak Avrupa kupalarında oynamak istiyorum. Şampiyonluk hasretinin dindirilmesine katkım olmasını diliyorum. Büyük zaferlere imza atmak istiyorum" diye konuştu.

YASİN 4, SONER 5 YILLIK İMZALADI

Yasin Öztekin, Trabzonspor'la 2015-2016 sezonu sonuna kadar sürecek 4 yıllık sözleşmeye imza attı. Bu transfer karşılığında Yasin'e 4 yılda toplam 1 milyon 200 bin euro garanti para ve maç başına 5 bin euro ödeneceği açıklandı. Bordo mavililer Yasin için Gençlerbirliği'ne 500 bin euro bonservis ücreti ödemişti. Bonservisi için Gençlerbirliği'ne 2 milyon 250 bin euro ödenen Soner Aydoğdu'ya ise 5 yılda 5 milyon 350 bin dolar garanti para ve maç başına 9 bin dolar ödeneceği ifade edildi.

Haberin Devamı

SAĞLIK KONTROLLERİ BAŞLADI

Bordo mavili futbolcular yeni sezon öncesinde Trabzon'da toplamaya başladı. Trabzon'a gelen futbolcular da gruplar halinde sağlık kontrolünden geçmeye başladı. Bu sabah Kaptan Tolga Zengin ile Serkan Balcı, Giray Kaçar, Volkan Şen ve Barış Özbek de özel bir hastanede çeşitli testleri yaptırdı.

KULÜP DOKTORU DEĞİŞTİ

Trabzonspor'da kulüp doktorluğu görevini yürüten Hakan Ayaz'ın görevinden ayrıldığı öğrenildi. Ayaz'ın yerine eskiden de bordo mavili kulüpte görev yapan Dr. Mesut Çelebi göreve başlayacak.

FORMALAR 3 TEMMUZ'DA TANITILACAK

Nike'ın yeni sezonda Trabzonspor için tasarladığı formaların tanıtımı 3 Temmuz'da yapılacak. Trabzon'daki Bordo – Mavi Cafe'de düzenlenecek organizasyonda futbolcular yeni sezon formalarıyla podyuma çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!