Trabzonspor yöneticisi Saral: "Herkes için adalet istiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspor yöneticisi Saral: Herkes için adalet istiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2016 11:51

Trabzonspor yöneticisi Saral: "Herkes için adalet istiyoruz"

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM / TRABZON, (DHA)- HAKSIZLIĞA uğrayan her kulübün adalet için yanlarında olacaklarını ifade eden Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, "Bizim ve onurlu hiçbir kulübün adaletsizliği kabul etme veya görmezden gelme lüksü yok" dedi.
"TERTEMİZ TARİHİMİZ VAR"
DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) açıklamalarda bulunan Gökhan Saral, hakem hatalarına maruz kalan Kayserispor ve Adanaspor’un da yanında olduklarını belirtirken şunları söyledi:
"Trabzonspor Anadolu beyidir. Tertemiz bir tarihimiz, geçmişimiz var diyoruz ve şike mücadelesi veriyoruz. Hakem hatalarına da isyan ediyoruz. Kayserispor maçında  rakibimizin 2 penaltısı verilmedi. Adanaspor mücadelesinde penaltı kazandık, devamında Adanaspor’u 4-1 yendik. Asaletli Trabzonspor, kendisine yapıldı mı isyan edip, rakibe yapıldığında görmezden gelemez."
"BAŞARIYA DÜZGÜN YÜRÜYECEĞİZ"
Trabzonspor’un hakem hatalarına ihtiyacı olmadığını da dile getiren Gökhan Saral, şöyle devam etti:
"Hak, adalet ve şike mücadelesi veren Trabzonspor’un hakem hatalarına ihtiyacı yok. Trabzonspor kaybetse de kazansa da hakkıyla olsun ister. Bugüne kadar böyle olmuştur, bundan sonra da böyle olacak. Müsabakalar renklere göre değil futbol kurallarına göre yönetilmeli. Hatalardan kimse imtiyaz sağlamamalı. Ligdeki bütün takımlara eşit davranılmasını istiyoruz. Trabzonspor’un ve onurlu hiçbir kulübün adaletsizliği kabul etme veya görmezden gelme lüksü yoktur. Başarıya geçmişte olduğu gibi gelecekte de düzgün yürüyeceğiz."
EKSİKLER  SIKINTI YARATTI
Trabzonspor’da Kayserispor maçında sakatlanan Uğur Demirok ve Matus Bero’nun ardından Zeki ve Durica’nın Adanaspor karşılaşmasında gördükleri kartlarla cezalı duruma düşmesi teknik heyeti, zor durumda bıraktı. Özellikle cumartesi günü oynanacak Medipol Başakşehir maçında en büyük eksikliği savunma hattında hissedecek olan teknik direktör Ersun Yanal’ın, sakatlığını atlatan Mustafa Akbaş’ın yanı sıra bu sezon ligde 11’de henüz şans tanımadığı Akakpo’ya da görev verebileceği öğrenildi.
ALTYAPIDA GOL PATLAMASI
Trabzonspor altyapı takımları 6 ayrı kategoride oynanan maçların tamamından galip ayrılırken 6 maçta rakip kalelere 43 gol gönderdi, kalesinde ise yalnızca 4 gol gördü. U21 Süper Ligi’nin 14’üncü haftasında Adanaspor karşısından 8-0 galip ayrılan bordo mavililer, Gelişim Ligi’nin 15’inci haftasında Orduspor’u U19 kategorisinde 3-2, U17’de 7-0, U16’da 3-1, U15’te 6-1 ve U14 kategorisinde ise 16-0 mağlup etti.
HASAN ATAÇ ANILDI
Trabzonspor Kulübü, 12 Aralık 1998 yılında hayatını kaybeden kulübün kurucularından Hasan Ataç’ı andı. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "12 Aralık 1998 yılında aramızdan ayrılan kurucularımızdan Hasan Ataç'ı saygıyla anıyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun" denildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!